סופלה חזיר וגבינה
סופלה חזיר וגבינה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. אם יש לך קמח, מלח, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסוארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, ו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. ספריי 4 (7-אונקיה) מנות סופלה עם ספריי nonstick.
מחממים את שמן קנולה מעל חום בינוני גבוה בסיר בינוני.
מוסיף את הקמח מקציף כל הזמן במשך כ 3 דקות, לא חום.
לטאטא את החלב החם עד מעובה, על 3 דקות יותר. כבה את החום ותן להתקרר מעט.
להקציף את החלמונים ביצה, ואז את הגבינה, בשר חזיר (להזמין 1/3 כוס בשר חזיר עבור עגול 2 מתכון פודינג לחם מלוח) וחרדל.
בואו לשבת להתקרר מעט בזמן להכות את החלבונים ביצה.
בקערה אחרת עם מיקסר חשמלי, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות רכות. מערבבים 1/4 של הלבנים לתוך תערובת חזיר וגבינה בסיס כדי להבהיר, ואז לקפל את שאר הלבנים. למלא כל ramekin 3/4 של הדרך (מילואים הנותרים הבלילה סופלה עבור עגול 2 מתכון פודינג לחם מלוח).
אופים עד נפוח ומשחימים קלות על גבי. 15 עד 20 דקות.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau Larroque בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Chateau Larroque בורדו Superieur]()
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק