סופלה חזיר, תירס וגבינה
בשר חזיר, תירס וסופלה גבינה יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלמונים, פירורי לחם, גרעיני תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו סופלה גבינה w / תירס & Jalapeños, פיצה בגריל עם ארוגולה פסטו, תירס ונקניק (וידאו), וארוחת בוקר עם נקניק וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל צלחת סופלה 1 1/2 ליטר עם ספריי בישול; מפזרים פירורי לחם. תניח בצד.
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים תירס ובצל ירוק; מטוגנים 5 דקות או עד למכרז.
הסר מן החום, ומערבבים בשר חזיר; להפריש.
מניחים את הקמח בסיר קטן. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקציף תיל עד מעורבב. מבשלים מעל חום בינוני 3 דקות או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה ופלפל.
לנצח חלמונים ביצה בקערה בינונית במהירות גבוהה של מערבל עד עבה וחיוור (כ 5 דקות). בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם חלמונים ביצה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בתערובת התירס, ומניחים בצד.
מקציפים חלבונים ביצה (בטמפרטורת החדר) וקרם של טרטר בקערה גדולה במהירות גבוהה של מערבל עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת תירס. מקפלים בעדינות בתערובת לבן ביצה הנותרת.
יוצקים תערובת לתוך צלחת סופלה מוכן.
אופים ב 325 במשך 1 שעה או עד נפוח וזהב.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur]()
Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur
אבן אודם יפה, נוצצת ואלגנטית ??צבע. אף עשיר ורב עוצמה של פירות אדומים, עם הערות וניל קלוי. עדין על החיך, וודי, עם ניחוחות של ליקריץ ופירות אדומים, מתובל דק, עם גימור ארוך וטאני.