קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

סופלה כליות

סופלה כליות
גשו לסופר וקנו חזיר טחון, קמח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו פשטידת כליות, מטבל שעועית אדומה, ו מטבל שעועית (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש ל 177°. חמאה צלחת סופלה 3 כוס או 4 (1/2 כוס) ramekins.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה להמיס 2 כפות חמאה. כאשר חמאה מומסת להוסיף שאלוט ומבשלים עד רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים חזיר טחון או עגל וכליות קצוצות ומבשלים, באמצעות מרית או כף עץ כדי לשבור את כל נתחים גדולים. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בשר וכליות מבושלים במלואם, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
העברת תערובת לקערה גדולה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את החמאה שנותרה למחבת, וכאשר נמסים מוסיפים קמח ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד שהקמח מתחיל בצבע חום זהוב עם ארומה דמוית ביסקוויט, כ -2 דקות. לאט לאט להקציף במלאי, ואז להקציף במרמייט. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת התעבה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
מרמייטמרמייט
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מוסיפים תערובת מניות לתערובת בשר ומקפלים לשלב. אפשר לקרר עשר דקות, ואז לטאטא בחלמון ביצה אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
באמצעות מיקסר או מקציף להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס, ולאחר מכן בעדינות לקפל חלבונים ביצה לתוך תערובת בשר בשתי תוספות, להיזהר לא לאפשר תערובת כדי להסיט.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
העברת תערובת לסופלה צלחת או לחלק בין ramekins.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
אופים עד סופלה עלה והחל חום, 15 עד 20 דקות עבור ramekins בודדים, עד 30 דקות עבור צלחת סופלה גדולה יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מגישים סופלה עם תוספת של אספרגוס מאודה עם רוטב הולנדז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות