סופלה כתום
סופלה כתום יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 135 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך עמילן תירס, מלח, grand marnier, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סופלה כתום, סופלה דבש-כתום, ו סופלה תפוז בטבור.
הוראות
שים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°. חמאה 9 1/2 אינץ צלחת עמוקה צלחת זכוכית.
להביא חלב, 1/4 כוס סוכר מגורען, קורנפלור, ו zest לרתיחה מעל חום מתון בסיר 2 ליטר כבד, לטאטא כל הזמן. להרתיח, לטאטא, 1 דקה.
הסר מהחום ולהקציף בחמאה, מיץ וליקר עד החמאה נמסה, ולאחר מכן להקציף חלמונים עד מעורבב.
לנצח לבנים עם מלח בקערה גדולה באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות.
להוסיף 3 כפות הנותרים סוכר מגורען קצת בכל פעם, מכות, ואז להכות עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות.
מקפלים רבע אחד של לבנים לתוך תערובת חלמון כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מורחים בצלחת עוגה עם מרית גומי ואופים עד נפוח וזהב, 16 עד 18 דקות. אבק עם ממתקים סוכר ומגישים מיד.