סופלה לימון עם רוטב חמאה
גשו לסופר וקנו חמאה, חלב, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 13%. נסו טארט לימון סופלה עם שקדים מסוכרים ורוטב אוכמניות, לימון-חמאה פנה קוטה עם רוטב אוכמניות, ו פנקייק החמאה Fluffiest עם רוטב חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מיקום מתלה תנור להגדרה הנמוכה ביותר, ולהסיר מתלה באמצע. מחממים תנור ל 42
כדי להכין את הסופלים, קל מעיל 8 (8-אונקיה) מנות סופל עם ספריי בישול.
מפזרים באופן שווה עם 2 כפות סוכר. תניח בצד.
שלב 1/2 כוס סוכר, 2 כפות קמח, ו 1/8 כפית מלח בסיר כבד על חום בינוני, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף חלב מופחת שומן, ערבוב היטב עם מקצף; להביא לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד עבה מבעבע, תוך ערבוב כל הזמן.
מוסיפים חמאה, מערבבים היטב.
העברת תערובת לקערה גדולה; מגניב לטמפרטורת החדר.
מוסיפים קליפה, מיץ וחלמון ביצה, מערבבים עד מעורבב.
מניחים חלבונים ביצה בקערת ערבוב גדולה; להכות במהירות גבוהה עם מערבל עד פסגות רכות טופס.
להוסיף 1/4 הנותרים סוכר כוס, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס (לא overbeat). בעדינות לקפל רבע תערובת ביצה לבן לתוך תערובת לימון, בעדינות לקפל בתערובת הביצה הנותרים. בעדינות כפית תערובת לתוך מנות מוכנות. הקש על מנות בחדות 2 או 3 פעמים על הדלפק לרמה.
מניחים כלים על תבנית אפייה; מניחים תבנית אפייה על המדף התחתון של 425 תנור. מיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 (לא להסיר סופלים מהתנור).
אופים 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס בצד של סופל יוצא נקי.
כדי להכין רוטב, לשלב 1/4 כוס סוכר, 2 כפות קמח, ו 1/8 כפית מלח בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
שלב חלב חמאה דל שומן וביצה, ערבוב היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חמאה למחבת, ערבוב כל הזמן עם מקצף. לבשל תערובת במשך 10 דקות או עד מדחום רושם 160, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.