קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

סופלה פודינג לחם עם רוטב ויסקי

סופלה פודינג לחם עם רוטב ויסקי
סופלה פודינג לחם עם רוטב ויסקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 549 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, לחם, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: סופלה פודינג לחם עם רוטב ויסקי, סופלה פודינג לחם עם רוטב ויסקי, ו פודינג לחם עם רוטב ויסקי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חמאה וסוכר צלחת אפייה עמוקה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
בקערת ערבוב, לנצח את חלמונים ביצה עם כוס הסוכר, הוניל, ותבלינים עד עבה, שמנת, לימוני בצבע.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
תבליניםתבלינים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
4
מערבבים בחלב.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
5
מניחים את הלחם בקערה גדולה ויוצקים את חלמון/תערובת חלב על הלחם. להפריש במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
חלבחלב
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
בקערה, להכות את החלבונים ביצה עם המלח ואת הסוכר כוס הנותרים עד פסגות נוקשות, מבריק טופס. מוסיפים את הסולטנים והפקאנים ללחם הספוג ומקפלים בקצפת. להפוך את התערובת לתוך עובש מוכן ואופים במשך 35 עד 40 דקות, עד נפוח וזהב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
פקאניםפקאנים
לחםלחם
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
קערהקערה
1
מחממים את השמנת מעל מים רותחים בדוד כפול. בקערה, לטאטא את חלמוני הביצה עם הסוכר עד עבה. את החום, להקציף את החלמונים לתוך קרם מחומם.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מקציףמקציף
קערהקערה
2
להחזיר את התערובת לדוד הכפול ולבשל מעל מים רותחים, לטאטא כל הזמן, עד מעובה מספיק כדי מעיל האחורי של כף. לאט מוסיפים את הבורבון וממשיכים לבשל עד מעובה קלות וחלק.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מקציףמקציף
3
מגישים חמים עם סופל.
4
מאמר var
5
Type_27_data = {};
6
מאמר
7
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur
Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur
אבן אודם יפה, נוצצת ואלגנטית ??צבע. אף עשיר ורב עוצמה של פירות אדומים, עם הערות וניל קלוי. עדין על החיך, וודי, עם ניחוחות של ליקריץ ופירות אדומים, מתובל דק, עם גימור ארוך וטאני.