סופלה פיסטוק עם מרכזי שוקולד רכים
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-24 דקות. אם יש לך סוכר superfine, חמאה, להדביק פיסטוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגות שוקולד עם מרכזים נוזליים, עוגות שוקולד עם צ'יזקייק סנטר, ו עוגיות שוקו חם עם מרכזי נענע נשיקות (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
2 (חוֹרֶף) עמילן תירס 6 ריבס, קצוץ טרי או קפוא קרם אנגלייז, מחומם, להגשה 28 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) שוקולד מריר דק 113 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) קצוצים בערך שוקולד מריר 4 larges תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה 4 larges חלמונים 2 (חוֹרֶף) קמח לכל מטרה 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך 50 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli) 414 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק הדבק פיסטוק 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק סוכר superfine 3 (חוֹרֶף) חמאה ללא מלח, מרוכך 1 שעועית וניל, פיצול לאורכו וזרעים שרוטים