סופלה קישואים
סופלה זוקיני הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. אם יש לכם קישואים, פפריקה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: סופלה קישואים, קישואים וסופלה תירס מתוק-בלוגר אורח Kudos מטבח על ידי רנה, ו סופלה ביצים.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מנפים קמח ואבקת אפייה יחד לקערה. קלות להכות ביצים, ומערבבים אותם לתוך הקמח עם השמן. מערבבים בצל וקישואים, ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ משומנת היטב, ומפזרים פפריקה ופטרוזיליה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך שעה אחת.
יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מוטון צוער בורדו רוז'. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![מוטון צוער בורדו רוז]()
מוטון צוער בורדו רוז
אדום צפוף עם גוון סגול בולט. האף הוא אקספרסיבי ומורכב, עשיר בניחוחות פירות טריים ובשלים, במיוחד דובדבן אדום ודובדבן מורלו, עם נגיעה של תבלין. ההתקפה, על הפרי, הוא עשיר וגמיש, אמצע החיך מלא פירותי על טאנינים משיי. מראה אורך אטרקטיבי על החיך, יש לו גימור טרי ומתובל המבטא את כל האופי הטיפוסי של מרלו ואת איכות גבוהה מאוד של הבציר.