תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סופלה קרמל. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 2390 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 1 . גשו לסופר וקנו סוכר, חלבונים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סופלה קרמל, עוגת סופלה שוקולד עם רוטב קרמל כתום, ו סופלה ג'ינג'ר קרמל עם רוטב שוקולד לבן Wolfberry (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 1 צלחת סופלה גדולה או 8 (8-אונקיה) ramekins
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
התאם את המתלה לשליש התחתון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מברשת את החלק הפנימי של 8 (8-אונקיה) ramekins או 1 צלחת סופלה גדולה עם חמאה מומסת ולאחר מכן קל אבל לחלוטין אבק בפנים עם סוכר.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מקציפים יחד את רוטב הקרמל וחלמון ביצה בקערה בינונית. תערובת זו היא בסיס סופלה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
באמצעות מערבל עומד מצויד מצורף מקצף או מערבל יד, שוט את החלבונים ביצה במשך כ 30 שניות או עד קצף רך מופיע.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מוסיפים את הקרם של טרטר וממשיכים להקציף את הלבנים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
8
מוסיפים את הסוכר ומכים עד שהחלבונים מגיעים לשלב השיא הבינוני-נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
9
באמצעות מרית גומי, מקפלים 1/3 של חלבוני ביצה לתוך תערובת קרמל כדי להבהיר את הבסיס. מקפלים את הלבנים הנותרים בזהירות, כך התערובת אינה מנופחת. הדרך היעילה ביותר לקפל היא לסובב את הקערה ואת המרית בו זמנית בכיוונים מנוגדים, אחד בכיוון השעון והשני נגד כיוון השעון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
כפית את הסופלה לתוך צלחת או מנות, ממלא אותם עד השפה. לשטח את החלק העליון עם מרית מתכת. בעדינות להפעיל סכין קיצוץ סביב הקיר הפנימי של ramekin. זה יצר קיר קטן של אוויר בין הסופלה ואת ramekin, אשר מסייע הסופלה לעלות ישר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחד
11
מניחים את הסופלה על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
אופים במשך 15 עד 20 דקות עבור סופלה בודדים או 30 עד 40 דקות עבור סופלה גדול. כאשר סיים, סופלה צריך להיות גבוה, חום זהוב, יבש על הקצוות קצת שמנת במרכז.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מגישים באופן מיידי.
14
רוטב קרמל הוא אולי הגלגול הרב-תכליתי ביותר של קרמל. מלבד היותו גם רוטב חם וקר, זה עושה מילוי נהדר עבור טארטים ומאפים אחרים. זה גם מרכיב עיקרי בחלק מהמתכונים האחרים שלי, כגון כמהין שאני עושה עם גנאש קרמל סופלה קרמל. אני תמיד שומר מגוון של תערובות קרמל בקירור שלי. הם נמשכים שבועות ומוכנים בהתראה של רגע למלא את הבקשה המיוחדת הבלתי נמנעת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
15
כאשר אני עושה קרמל קרמי וברור שיש להם נוזל הוסיף להם, אני לוקח את הקרמל לטמפרטורה גבוהה, כי אני רוצה טעם יותר, אינטנסיבי שלא יהיה מדולל כאשר הקרמל הוא נמתח. לדוגמה, אתה תהיה חימום הסוכר ל 375 מעלות F במתכון זה ואתה רוצה לראות את זה בזהירות אז זה לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
16
הוספת כל נוזל לקרמל חם יגרום לו לבועות כמו התפרצות של לבה מותכת. שימוש בסיר כי הוא לפחות כפול נפח של החומרים ימנע לרתיחה מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
17
חימום הנוזל הראשון מפחית את התנודתיות של תגובה זו אבל לא לחסל אותו, כדי להיות מוכן. כפפות לתנור ומטפחת ארוכה עוזרים, ואל תדחפו את הראש או הידיים ישירות מעל הסיר. חשוב לזכור כי קיטור עולה מתוך סיר של קרמל חם חם חם כמו קרמל בפנים, ושום דבר לא כואב כמו כווייה קיטור.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
18
קרם פרש מוסיף את האיזון המושלם לרוטב זה, מאלף את המתיקות בנגיעה של חומציות. אם אתה לא יכול למצוא אותו, ואין לי זמן לעשות את זה, שמנת חמוצה היא תחליף טוב. אני גם מאזן את הטעם של הרוטב הזה עם תוספת שנייה של סוכר וקצת מיץ לימון ממש בסוף. זה מוסיף עוד מימד עדין של טעם.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
19
מחממים סיר של מים ומניחים בו מקצף.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
20
לשטוף ולייבש את הידיים ביסודיות.
21
מערבבים את המים, 1 כוס סוכר, ואת סירופ תירס בסיר בינוני. מערבבים אותם יחד עם אצבעות נקיות מאוד, לוודא שאין גושי סוכר יבש להישאר.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
22
לצחצח את החלק הפנימי של המחבת עם קצת מים, באמצעות היד שלך כדי להרגיש כל גרגרי סוכר תועים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
23
מכסים את הסיר ומניחים אותו על אש בינונית במשך 4 דקות. לאחר 4 דקות, להסיר את המכסה, להגדיל את החום גבוה, ולהביא לרתיחה. אל תערבבי מנקודה זו ואילך. שים עין על המחבת. זה יהיה מאוד תוסס. כאשר גבישי סוכר תועים מופיעים בצד של המחבת, לצחצח אותם עם מברשת מאפה רטוב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
24
ככל שהסוכר מתבשל, הבועות גדלות. הכנס מדחום ממתקים, וכאשר הטמפרטורה מגיעה 300 מעלות F, להנמיך את החום בינוני, אשר יאט את הבישול. המשך לבשל את הסוכר עד שהוא מגיע 350 מעלות F. זה יהיה חום כהה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
25
הסר את הסיר מהחום ולתת לו לשבת במשך 1 דקה, או עד הבועות שוככות.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
26
מוסיפים את השמנת לקרמל. זה יהיה בועה עד במרץ, כדי להיות זהיר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
27
להקציף במרץ הנותרים 1 כף סוכר, קרם פרש, מיץ לימון ומלח. רוטב זה מוכן עכשיו להיות מוגש חם או מקורר לטמפרטורת החדר. זה ישמור אטום במקרר עד 1 חודש. כאשר קר, יש לו את העקביות של חמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. הברון דה שארטר בורדו עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.