קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות11
מגזין

סופלה קרמל

סופלה קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סופלה קרמל. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 2390 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 1 . גשו לסופר וקנו סוכר, חלבונים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סופלה קרמל, עוגת סופלה שוקולד עם רוטב קרמל כתום, ו סופלה ג'ינג'ר קרמל עם רוטב שוקולד לבן Wolfberry (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 1 צלחת סופלה גדולה או 8 (8-אונקיה) ramekins
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
התאם את המתלה לשליש התחתון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מברשת את החלק הפנימי של 8 (8-אונקיה) ramekins או 1 צלחת סופלה גדולה עם חמאה מומסת ולאחר מכן קל אבל לחלוטין אבק בפנים עם סוכר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מקציפים יחד את רוטב הקרמל וחלמון ביצה בקערה בינונית. תערובת זו היא בסיס סופלה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
באמצעות מערבל עומד מצויד מצורף מקצף או מערבל יד, שוט את החלבונים ביצה במשך כ 30 שניות או עד קצף רך מופיע.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מוסיפים את הקרם של טרטר וממשיכים להקציף את הלבנים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
8
מוסיפים את הסוכר ומכים עד שהחלבונים מגיעים לשלב השיא הבינוני-נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
9
באמצעות מרית גומי, מקפלים 1/3 של חלבוני ביצה לתוך תערובת קרמל כדי להבהיר את הבסיס. מקפלים את הלבנים הנותרים בזהירות, כך התערובת אינה מנופחת. הדרך היעילה ביותר לקפל היא לסובב את הקערה ואת המרית בו זמנית בכיוונים מנוגדים, אחד בכיוון השעון והשני נגד כיוון השעון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
כפית את הסופלה לתוך צלחת או מנות, ממלא אותם עד השפה. לשטח את החלק העליון עם מרית מתכת. בעדינות להפעיל סכין קיצוץ סביב הקיר הפנימי של ramekin. זה יצר קיר קטן של אוויר בין הסופלה ואת ramekin, אשר מסייע הסופלה לעלות ישר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
מניחים את הסופלה על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
אופים במשך 15 עד 20 דקות עבור סופלה בודדים או 30 עד 40 דקות עבור סופלה גדול. כאשר סיים, סופלה צריך להיות גבוה, חום זהוב, יבש על הקצוות קצת שמנת במרכז.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מגישים באופן מיידי.
14
רוטב קרמל הוא אולי הגלגול הרב-תכליתי ביותר של קרמל. מלבד היותו גם רוטב חם וקר, זה עושה מילוי נהדר עבור טארטים ומאפים אחרים. זה גם מרכיב עיקרי בחלק מהמתכונים האחרים שלי, כגון כמהין שאני עושה עם גנאש קרמל סופלה קרמל. אני תמיד שומר מגוון של תערובות קרמל בקירור שלי. הם נמשכים שבועות ומוכנים בהתראה של רגע למלא את הבקשה המיוחדת הבלתי נמנעת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
15
כאשר אני עושה קרמל קרמי וברור שיש להם נוזל הוסיף להם, אני לוקח את הקרמל לטמפרטורה גבוהה, כי אני רוצה טעם יותר, אינטנסיבי שלא יהיה מדולל כאשר הקרמל הוא נמתח. לדוגמה, אתה תהיה חימום הסוכר ל 375 מעלות F במתכון זה ואתה רוצה לראות את זה בזהירות אז זה לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
16
הוספת כל נוזל לקרמל חם יגרום לו לבועות כמו התפרצות של לבה מותכת. שימוש בסיר כי הוא לפחות כפול נפח של החומרים ימנע לרתיחה מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
17
חימום הנוזל הראשון מפחית את התנודתיות של תגובה זו אבל לא לחסל אותו, כדי להיות מוכן. כפפות לתנור ומטפחת ארוכה עוזרים, ואל תדחפו את הראש או הידיים ישירות מעל הסיר. חשוב לזכור כי קיטור עולה מתוך סיר של קרמל חם חם חם כמו קרמל בפנים, ושום דבר לא כואב כמו כווייה קיטור.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
18
קרם פרש מוסיף את האיזון המושלם לרוטב זה, מאלף את המתיקות בנגיעה של חומציות. אם אתה לא יכול למצוא אותו, ואין לי זמן לעשות את זה, שמנת חמוצה היא תחליף טוב. אני גם מאזן את הטעם של הרוטב הזה עם תוספת שנייה של סוכר וקצת מיץ לימון ממש בסוף. זה מוסיף עוד מימד עדין של טעם.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
19
מחממים סיר של מים ומניחים בו מקצף.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20
לשטוף ולייבש את הידיים ביסודיות.
21
מערבבים את המים, 1 כוס סוכר, ואת סירופ תירס בסיר בינוני. מערבבים אותם יחד עם אצבעות נקיות מאוד, לוודא שאין גושי סוכר יבש להישאר.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
22
לצחצח את החלק הפנימי של המחבת עם קצת מים, באמצעות היד שלך כדי להרגיש כל גרגרי סוכר תועים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
23
מכסים את הסיר ומניחים אותו על אש בינונית במשך 4 דקות. לאחר 4 דקות, להסיר את המכסה, להגדיל את החום גבוה, ולהביא לרתיחה. אל תערבבי מנקודה זו ואילך. שים עין על המחבת. זה יהיה מאוד תוסס. כאשר גבישי סוכר תועים מופיעים בצד של המחבת, לצחצח אותם עם מברשת מאפה רטוב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
24
ככל שהסוכר מתבשל, הבועות גדלות. הכנס מדחום ממתקים, וכאשר הטמפרטורה מגיעה 300 מעלות F, להנמיך את החום בינוני, אשר יאט את הבישול. המשך לבשל את הסוכר עד שהוא מגיע 350 מעלות F. זה יהיה חום כהה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
25
הסר את הסיר מהחום ולתת לו לשבת במשך 1 דקה, או עד הבועות שוככות.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
26
מוסיפים את השמנת לקרמל. זה יהיה בועה עד במרץ, כדי להיות זהיר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
27
להקציף במרץ הנותרים 1 כף סוכר, קרם פרש, מיץ לימון ומלח. רוטב זה מוכן עכשיו להיות מוגש חם או מקורר לטמפרטורת החדר. זה ישמור אטום במקרר עד 1 חודש. כאשר קר, יש לו את העקביות של חמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. הברון דה שארטר בורדו עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Baron des Chartrons בורדו
Baron des Chartrons בורדו
אף של פירות אדומים טריים. מבנה נהדר, טאנינים רכים, ופינאלה טרי של דובדבן בשל ואוכמניות. אלגנטי ומאוד אופייני לאפלאסיון.ברון דה שארטרון רוז ' הוא זוג אידיאלי עם בשר בקר בגריל, פסטות גבינה או כבש.