סופלה קרפ של חבוש קלבדוס
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 381 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך סוכר מגורען, חמאה, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא משהו. נסו פירורי תפוחים חבושים עם סירופ חבושים, Calvados Sidecars, ו צדפות עם קלבדוס (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את כל מרכיבי קרפ עד חלקה, ואז צמרמורת, מכוסה, 30 דקות.
מערבבים מים, סוכר, גרידה, וקורט של מלח בסיר כבד 3 ליטר ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים חבושים ומבשלים, מכוסה, עד הפרי הוא רך מאוד אבל לא מתפרק, 1 עד 1 1/4 שעות. תשליך גרידה.
מברשת קלה מחבת nonstick 8-9 אינץ ' עם חמאה, ואז לחמם על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מחזיק מחבת את החום, יוצקים בבלילה 1/4 כוס קטנה, מיד הטיה ומחבת סיבוב כדי מעיל תחתון. (אם הבלילה סטים לפני המחבת מצופה, להפחית את החום מעט.) לחזור מחבת כדי לחמם ולבשל קרפ עד רק להגדיר וזהב סביב הקצוות, 10 עד 15 שניות. שחרר קצה קרפ עם מרית גומי חסינת חום, ולאחר מכן להעביר קרפ לצלחת.
מברשת מחבת עם חמאה יותר ולעשות 3 קרפים יותר באותו אופן, לערום קרפים על צלחת.
למדוד 3/4 כוס פירות עלומים עם כפית מחוררת וסירופ בישול 3 כפות (שארית רזרבה בסיר), ולאחר מכן פירה במעבד מזון עם וניל 1 כף קלבדוס עד חלקה.
מעבירים את הפירות הנותרים מסירופ שמור עם כפית מחוררת לקערה.
יוצקים סירופ דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה אחרת, ואז לחזור לסיר ומרתיחים עד מופחת על 1/2 כוס, 8 עד 12 דקות. מערבבים במיץ לימון וכף הנותרים קלבדוס וקריר.
מדוד 3/4 כוס פירות שמורים, ואז קוצצים ומניחים בצד. מערבבים את הפירות הנותרים לסירופ מופחת ומניחים בצד בנפרד.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות.
הוסף סוכר מגורען בזרם איטי, פועם, ומכה במהירות בינונית גבוהה עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות. מקפלים שליש של לבנים לתוך purée חבושים, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות. מקפלים בעדינות פירות קצוצים.
מברשת הצדדים התחתון של קרפים עם קצת חמאה מומסת ולשים במחבת אפייה רדודה 15 על 10 אינץ ' (כמחצית מכל קרפ יהיה לתלות מעל). מחלקים תערובת סופלה בין קרפים, כפית אותו במרכז ומפיצים אותו מעל מחצית מכל קרפ. בעדינות לקפל את החצי השני של כל קרפ מעל מילוי לנוח על גבי.
אופים עד מילוי הוא נפוח, להגדיר, וזהב חיוור כתמים, 10 עד 12 דקות.
קרפים אבק עם סוכר ממתקים ומגישים מיד עם חבושים שמורים וסירופ.
* קרפים ניתן לעשות 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.* חבושים עלומים בסירופ ו purée חבושים ישתפר בצבע אם עשה לפחות 1 יום קדימה והוא יכול להיעשות 5 ימים קדימה. חבושים עלומים מגניבים בסירופ לחלוטין, חשופים, ואז צוננים, מכוסים. במידת האפשר, לעשות purée חבושים לפחות 1 יום לאחר ציד בלתי חוקי (כדי לאפשר צבע של חבושים כדי לשפר) וצינה, מכוסה.