קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה קרפ של חבוש קלבדוס

סופלה קרפ של חבוש קלבדוס
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 381 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך סוכר מגורען, חמאה, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא משהו. נסו פירורי תפוחים חבושים עם סירופ חבושים, Calvados Sidecars, ו צדפות עם קלבדוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את כל מרכיבי קרפ עד חלקה, ואז צמרמורת, מכוסה, 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
מערבבים מים, סוכר, גרידה, וקורט של מלח בסיר כבד 3 ליטר ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים חבושים ומבשלים, מכוסה, עד הפרי הוא רך מאוד אבל לא מתפרק, 1 עד 1 1/4 שעות. תשליך גרידה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
1
מברשת קלה מחבת nonstick 8-9 אינץ ' עם חמאה, ואז לחמם על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מחזיק מחבת את החום, יוצקים בבלילה 1/4 כוס קטנה, מיד הטיה ומחבת סיבוב כדי מעיל תחתון. (אם הבלילה סטים לפני המחבת מצופה, להפחית את החום מעט.) לחזור מחבת כדי לחמם ולבשל קרפ עד רק להגדיר וזהב סביב הקצוות, 10 עד 15 שניות. שחרר קצה קרפ עם מרית גומי חסינת חום, ולאחר מכן להעביר קרפ לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2
מברשת מחבת עם חמאה יותר ולעשות 3 קרפים יותר באותו אופן, לערום קרפים על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
למדוד 3/4 כוס פירות עלומים עם כפית מחוררת וסירופ בישול 3 כפות (שארית רזרבה בסיר), ולאחר מכן פירה במעבד מזון עם וניל 1 כף קלבדוס עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מעבירים את הפירות הנותרים מסירופ שמור עם כפית מחוררת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים סירופ דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה אחרת, ואז לחזור לסיר ומרתיחים עד מופחת על 1/2 כוס, 8 עד 12 דקות. מערבבים במיץ לימון וכף הנותרים קלבדוס וקריר.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
CalvadosCalvados
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מדוד 3/4 כוס פירות שמורים, ואז קוצצים ומניחים בצד. מערבבים את הפירות הנותרים לסירופ מופחת ומניחים בצד בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
הוסף סוכר מגורען בזרם איטי, פועם, ומכה במהירות בינונית גבוהה עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות. מקפלים שליש של לבנים לתוך purée חבושים, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות. מקפלים בעדינות פירות קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
4
מברשת הצדדים התחתון של קרפים עם קצת חמאה מומסת ולשים במחבת אפייה רדודה 15 על 10 אינץ ' (כמחצית מכל קרפ יהיה לתלות מעל). מחלקים תערובת סופלה בין קרפים, כפית אותו במרכז ומפיצים אותו מעל מחצית מכל קרפ. בעדינות לקפל את החצי השני של כל קרפ מעל מילוי לנוח על גבי.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים עד מילוי הוא נפוח, להגדיר, וזהב חיוור כתמים, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
קרפים אבק עם סוכר ממתקים ומגישים מיד עם חבושים שמורים וסירופ.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
קרפיםקרפים
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1
* קרפים ניתן לעשות 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.* חבושים עלומים בסירופ ו purée חבושים ישתפר בצבע אם עשה לפחות 1 יום קדימה והוא יכול להיעשות 5 ימים קדימה. חבושים עלומים מגניבים בסירופ לחלוטין, חשופים, ואז צוננים, מכוסים. במידת האפשר, לעשות purée חבושים לפחות 1 יום לאחר ציד בלתי חוקי (כדי לאפשר צבע של חבושים כדי לשפר) וצינה, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל