קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

סופלה שוקולד

סופלה שוקולד
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין סופלה שוקולד בבית. תמורת 1.54$ למנה, תקבלו מנות מתנות שמגישות 15. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-8 גרם חלבון, 34 גרם שומן ובסך הכל 499 קלוריות. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 63 מעריצים. אם יש לך חמאה, אחוז שוקולד חצי מתוק, חלבוני ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וידידותית ל-fodmap. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 35%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגות סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל-שוקולד, עוגות סופלה שוקולד מריר עם רוטב אספרסו-שוקולד וסופלה ליקר תפוזים שוקולד עם רוטב שוקולד.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
חמאה את הרמקינים ויוצקים 1 כף סוכר מגורען בכל אחד. הופכים אותם כדי לתת לסוכר להידבק לחמאה, ואז שופכים את העודפים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
מניחים את הרמקינס על תבנית.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בעזרת מיקסר סטנד מתחילים להקציף את החלבונים במהירות נמוכה. מוסיפים באיטיות 1 1/3 כוסות מהסוכר המגורען ואת קרם הטרטר. ממשיכים להקציף עד שנוצרים פסגות בינוניות.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
6
ממיסים את השוקולד עם 2 מקלות החמאה בסיר כפול תוך ערבוב רצוף כ-7 דקות. לאחר מכן, מוציאים את השוקולד מהסיר הכפול ומוסיפים את החלמונים, אחד אחד, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. מקפלים מעט בכל פעם את תערובת החלבונים לתוך השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
7
מוסיפים את הבלילה לרמקינים המשומנים בחמאה ומסוכרים, ממלאים אותם עד למעלה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
אופים כ-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מעל אבקת סוכר וקצפת.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
10
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
חמאה את הרמקינים ויוצקים 1 כף סוכר מגורען בכל אחד. הופכים אותם כדי לתת לסוכר להידבק לחמאה, ואז שופכים את העודפים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
מניחים את הרמקינס על תבנית.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
בעזרת מיקסר סטנד מתחילים להקציף את החלבונים במהירות נמוכה. מוסיפים באיטיות 1 1/3 כוסות מהסוכר המגורען ואת קרם הטרטר. ממשיכים להקציף עד שנוצרים פסגות בינוניות.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
14
ממיסים את השוקולד עם 2 מקלות החמאה בסיר כפול תוך ערבוב רצוף כ-7 דקות. לאחר מכן, מוציאים את השוקולד מהסיר הכפול ומוסיפים את החלמונים, אחד אחד, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. מקפלים מעט בכל פעם את תערובת החלבונים לתוך השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
15
מוסיפים את הבלילה לרמקינים המשומנים בחמאה ומסוכרים, ממלאים אותם עד למעלה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
16
אופים כ-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
17
מעל אבקת סוכר וקצפת.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לסופלה שוקולד. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Pro-Bono Riesling עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
פרו-בונו ריזלינג
פרו-בונו ריזלינג
כניסה חדה עם גוף מאוזן; מעוגל עם חומציות מבריקה.