סופלה תפוחי אדמה פירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סופלה פירה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 129 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו מים, חמאה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו סופלה תפוחי אדמה, סופלה תפוחי אדמה, ו סופלה בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל צלחת סופל 2 ליטר עם תרסיס אפייה.
שלב 1/4 כוס חלב וקמח, ערבוב עם מקצף. להביא תערובת קמח 2/3 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני; מבשלים 2 דקות.
הסר מהחום; מערבבים ב הנותרים 1 כוס חלב פתיתי תפוחי אדמה.
מוסיפים יוגורט והמרכיבים הנותרים, ערבוב עד רק בשילוב. כף לתוך צלחת מוכנה.
אופים ב 400 במשך 45 דקות או עד נפוח.
הפעל broiler (להשאיר צלחת בתנור). לצלות 2 דקות או עד השחמה קלה.