סופלה תרד פרמזן
סופלה תרד פרמזן עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. גשו לסופר וקנו תרד, גבינת פרמזן, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו סופלה תרד ופרמזן, סופלה תרד פרמזן, ו סופלה תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. חמאה שמונה מנות סופלה 1 כוס או כוסות פודינג; מניחים על גיליון אפייה גדול rimmed. ממיסים 1/4 כוס חמאה בסיר גדול על חום בינוני.
להוסיף קמח; להקציף 1 דקה.
הוסף חלב חמאה; להקציף 1 דקה. מערבבים בתרד ו -4 המרכיבים הבאים. תניח בצד.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד פסגות המשרד טופס. מקפלים חלבוני ביצה לתוך תערובת תרד ב 3 תוספות. מחלקים באופן שווה בין מנות מוכנות.
אופים סופלה עד נפוח וחום על גבי, כ -30 דקות.