תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל סופר מולים עם צ' וריסו. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי מולים, יין, קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. מתכונים דומים: המרכיב הסודי (צ'וריסו): צ' וריסו מאודה מולים וצדפות עם שעועית לבנה, מולים עם צ'וריסו, ו P. e. i. מולים W/ Chorizo.
הוראות
1
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מחממים מחבת עמוקה עם מכסה הדוק מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב של המחבת, מוסיפים צ ' וריסו וחום קצת, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
דַק-
4
מוסיפים בצל ושום קצוץ ומבשלים 2 דקות יותר. מסדרים מולים בשכבה אחת ואז מוסיפים יין, מבשלים 30 שניות ואז מכסים את הסיר ומבשלים עד שמולים פתוחים. בעוד המולים לעבוד, טוסט הלחם המפוצל עד זהב שווה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הסר לחם קלוי, טפטוף עם שמן לשפשף עם שום כתוש הנותרים. מתבלים את הלחם עם טימין ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.