סופר עוגות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו סופר טארטים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 691 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, מיץ לימון מאייר, קצפת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 32%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוף קוקוס: סופר מהיר - סופר קל - סופר יאם, תרנגול הודו רביעי וארוך עושה קוקטייל סופר לסופרבול, ו סופר לח, סופר כהה, שוקולד, ציצים עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 8 קטן או 1 מחבת טארט גדול.
במיקסר מעמד, מצויד בלהב הבצק, מוסיפים את החמאה והסוכר ומערבבים עד שהם בהירים ותפוחים, כ-6 דקות.
מוסיפים את החלמונים, 1 בכל פעם, ואז מוסיפים את הווניל ומשלבים היטב.
מוציאים את הקערה מהמיקסר ומקפלים בעדינות את הקמח. מערבבים פנימה את המים הקרים, 1 כף בכל פעם, עד שהבצק פשוט מתחבר. עוטפים בניילון נצמד ומקררים במשך שעה 1.
לימון לימון: בסיר כפול על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את כל מרכיבי הרפרפת ומקציפים כל הזמן עד שהתערובת מסמיכה ומגיעה ל -160 מעלות צלזיוס על מדחום לקריאה מיידית.
מסירים מהאש ומסננים דרך מסננת רשת דקה לקערה. מכסים את הקערה, לחיצה על עטיפת פלסטיק על החלק העליון של פודינג ושומרים במקרר עד מגניב, על 1 שעה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
מוציאים את הבצק מהמקרר ונותנים לו לנוח 15 דקות (פחות אם זה יום חם).
מרדדים על מחצלת סיליקון בעובי 1/8 עד 1/4 אינץ'.
חותכים ולוחצים לתבניות הטארט. שפים מציינים: אפשר לחתוך צורות מהשאריות לקישוט או לנשנש. פשוט מברישים את הצורות בשטיפת ביצים, מפזרים מעט סוכר טובינאדו ואופים עד להזהבה, כ -10 דקות.
דוקרים את תחתית הטארטים במזלג ומכניסים למקרר למשך 15 דקות.
מניחים את הטארטים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד להזהבה, בערך 15 עד 20 דקות. מגניב לפני מילוי.
אם משתמשים, מקציפים את הקצפת הכבדה בקערה גדולה עד שנוצרות פסגות נוקשות.
ממלאים את הקליפות בכ -3 כפות מהקורד ומסדרים מעל פירות לפי הצורך.
מקשטים בכף קטנה מהקצפת ומגישים מיד. ניתן להכין 20 עד 30 דקות מראש ולשמור במקרר.