סופר-פשוט תפוח-קרפים קינוח קינמון
סופר-פשוט תפוח-קרפים קינוח קינמון יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר. אם יש לך סוכר מגורען, קינמון, ציפוי מוקצף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו בריא קינמון רול חלבון שיבולת שועל {ללא גלוטן + סופר פשוט }, קרפי קינמון תפוחים עם מייפל Mascarpone גבינה ציפוי # MysteryDish, ו החומוס הטוב ביותר : חומוס דלעת עם קינמון" סוכר "טורטילה צ' יפס {חיטה מלאה, דל שומן, צמחוני + סופר פשוט} (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר nonstick קטן על התנור, לשלב סוכר, קורנפלור, קינמון, ומלח עם 2 כפות של מים קרים. מערבבים להתמוסס.
מוסיפים תפוחים ומיץ לימון ומערבבים. הביאו לחום ולכסות בינוניים. מבשלים עד התפוחים התרככו ונוזל התעבה, כ 5 דקות, חושף לעתים קרובות לעורר.
הסר את הסיר מחום ולהעביר את התערובת לקערה. אפשר לו להתקרר במשך כמה דקות. מערבבים היטב בגבינת שמנת. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
שכב קרפים שטוחים על משטח יבש. באופן שווה להפיץ את תערובת התפוח בין הקרפים. מקפלים כל קרפ בסגנון מעטפה, תחילה מקפלים את הצדדים, ולאחר מכן מתקפלים / מגלגלים אותו מלמטה.
להביא מחבת מרוססת עם ספריי nonstick לחום בינוני.
מניחים את הקרפים במחבת עם התפר הצדדים למטה. מבשלים אותם עד מעט השחמה, על 1 דקה לכל צד. (להעיף בזהירות.)
צלחת קרפים שלך לטפטף אותם עם מטבל קרמל. אם אתה רוצה, מפזרים אבקת סוכר. נסה לא להתעלף כמו שאתה לחפור ב!
יין מומלץ: קרם שרי, בורדו, שמפניה, Moscato Dasti, יציאה, בורדו לבן
קרם שרי, בורדו ושמפניה הם בחירה מצוינת לקרפים. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "