סופר קל כרוב פולני לחמניות
סופר קל כרוב פולנית לחמניות דורש כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 15 . אם יש לך חמאה, שום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו לחמניות כרוב פולניות (Golumpki), לחמניות כרוב ממולא פולני (Golabki / Golumkis / Golumpkis), ו כורה פחם פולני Piggies (ממולאים כרוב לחמניות - Golabki) #SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13.
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות. אפשר לאורז להתקרר מעט.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
הסר את הליבה מן הכרוב, ומניח כרוב במים רותחים.
הסר את העלים החיצוניים כפי שהם מתרככים. תניח את העלים בצד.
מחממים חמאה במחבת על חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הבצל עד מרכך שקוף, על 5 דקות. מערבבים יחד את הבצל מבושל, עוף טחון, אורז מבושל, ביצים, שום, מלח, פלפל ומרג ' ורם בקערה.
מניחים על 1/4 כוס תערובת הבשר במרכז כל עלה כרוב.
גליל עלה טאק מסתיים כדי לצרף מילוי. לאבטח כל גליל עם קיסם במידת הצורך.
מקום לחמניות לתבנית אפייה מוכנה.
יוצקים רוטב עגבניות על הלחמניות.
אופים, מכוסה, בתנור שחומם מראש עד הבשר לחמניות הוא כבר לא ורוד, 45 עד 60 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז התבשיל צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).