קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות15
ציון בריאות8
מגזין

סופר קל כרוב פולני לחמניות

סופר קל כרוב פולני לחמניות
סופר קל כרוב פולנית לחמניות דורש כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 15 . אם יש לך חמאה, שום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו לחמניות כרוב פולניות (Golumpki), לחמניות כרוב ממולא פולני (Golabki / Golumkis / Golumpkis), ו כורה פחם פולני Piggies (ממולאים כרוב לחמניות - Golabki) #SundaySupper (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות. אפשר לאורז להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר את הליבה מן הכרוב, ומניח כרוב במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
הסר את העלים החיצוניים כפי שהם מתרככים. תניח את העלים בצד.
6
מחממים חמאה במחבת על חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הבצל עד מרכך שקוף, על 5 דקות. מערבבים יחד את הבצל מבושל, עוף טחון, אורז מבושל, ביצים, שום, מלח, פלפל ומרג ' ורם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין קצוץ דק, 4 עד 5 ענפיםרוזמרין קצוץ דק, 4 עד 5 ענפים
אורז מבושלאורז מבושל
מרז ' ורםמרז ' ורם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מניחים על 1/4 כוס תערובת הבשר במרכז כל עלה כרוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
גליל עלה טאק מסתיים כדי לצרף מילוי. לאבטח כל גליל עם קיסם במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
9
מקום לחמניות לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
10
יוצקים רוטב עגבניות על הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
11
אופים, מכוסה, בתנור שחומם מראש עד הבשר לחמניות הוא כבר לא ורוד, 45 עד 60 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז התבשיל צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות