קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

סופרמטו דלעת עם פונדוטה ופריזי

סופרמטו דלעת עם פונדוטה ופריזי
סופרמטו דלעת עם פונדוטן ופריזי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 21 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 629 קלוריות. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, חומץ יין, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 57%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ג'לי חמוציות עם סלט פריסדה, צ' יפס דלעת ובייקון חם, מוצרלה פונדוטה, ו גריל מקרוני פונדוטה גמברי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לעטוף דלעת בנייר כסף ואופים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
3
מוציאים ומניחים להתקרר.
4
חותכים דלעת לקוביות 1 אינץ ' ומניחים בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
5
מוסיפים בלסמלה, חלמונים, ביצים ו -1 / 4 כוס פרמיג ' אנו ומערבבים יחד. מחבת צרור חמאה קלה ואבק בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
6
יוצקים את הבלילה לתבנית הבונדט ומניחים בביין מארי.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
7
מקום בתנור ומבשלים 1 שעה 15 דקות, או עד קיסם תקוע במרכז יוצא נקי. אפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בינתיים מחממים חלב על אש נמוכה עד שנוצר קצף.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
9
מוסיפים פונטינה ו -2 כפות שנותרו פרמיג ' אנו ומערבבים לאיחוד. להגשה פורסים לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
10
מניחים על צלחת עם פריזי לבוש ומזלפים פונדוטה.
מרכיבים שתצטרך
אנדיב מתולתלאנדיב מתולתל