קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

סופרמטו דלעת עם פונדוטה ופריזי

סופרמטו דלעת עם פונדוטה ופריזי
סופרמטו דלעת עם פונדוטן ופריזי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 21 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 629 קלוריות. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, חומץ יין, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 57%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ג'לי חמוציות עם סלט פריסדה, צ' יפס דלעת ובייקון חם, מוצרלה פונדוטה, ו גריל מקרוני פונדוטה גמברי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לעטוף דלעת בנייר כסף ואופים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
מוציאים ומניחים להתקרר.
4
חותכים דלעת לקוביות 1 אינץ ' ומניחים בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מוסיפים בלסמלה, חלמונים, ביצים ו -1 / 4 כוס פרמיג ' אנו ומערבבים יחד. מחבת צרור חמאה קלה ואבק בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
6
יוצקים את הבלילה לתבנית הבונדט ומניחים בביין מארי.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
7
מקום בתנור ומבשלים 1 שעה 15 דקות, או עד קיסם תקוע במרכז יוצא נקי. אפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
בינתיים מחממים חלב על אש נמוכה עד שנוצר קצף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
9
מוסיפים פונטינה ו -2 כפות שנותרו פרמיג ' אנו ומערבבים לאיחוד. להגשה פורסים לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
10
מניחים על צלחת עם פריזי לבוש ומזלפים פונדוטה.
מרכיבים שתצטרך
אנדיב מתולתלאנדיב מתולתל