קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

סופרמטו דלעת עם פונדוטה ופריזי

סופרמטו דלעת עם פונדוטה ופריזי
סופרמטו דלעת עם פונדוטן ופריזי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 21 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 629 קלוריות. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, חומץ יין, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 57%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ג'לי חמוציות עם סלט פריסדה, צ' יפס דלעת ובייקון חם, מוצרלה פונדוטה, ו גריל מקרוני פונדוטה גמברי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לעטוף דלעת בנייר כסף ואופים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מוציאים ומניחים להתקרר.
4
חותכים דלעת לקוביות 1 אינץ ' ומניחים בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
5
מוסיפים בלסמלה, חלמונים, ביצים ו -1 / 4 כוס פרמיג ' אנו ומערבבים יחד. מחבת צרור חמאה קלה ואבק בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
6
יוצקים את הבלילה לתבנית הבונדט ומניחים בביין מארי.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
7
מקום בתנור ומבשלים 1 שעה 15 דקות, או עד קיסם תקוע במרכז יוצא נקי. אפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בינתיים מחממים חלב על אש נמוכה עד שנוצר קצף.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
9
מוסיפים פונטינה ו -2 כפות שנותרו פרמיג ' אנו ומערבבים לאיחוד. להגשה פורסים לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
10
מניחים על צלחת עם פריזי לבוש ומזלפים פונדוטה.
מרכיבים שתצטרך
אנדיב מתולתלאנדיב מתולתל