קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות15
מגזין

סופרן הוט דוג של מאווי

סופרן הוט דוג של מאווי
אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו את הנקניקייה סופרן של מאווי. מתכון זה מספיק ל-2 מנות. תמורת 5.19 דולר למנה , מתכון זה מכסה 20% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון נטול גלוטן ופרימיטיבי זה מכיל 590 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -28 גרם שומן למנה. 186 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לכו לחנות וקנו עלי תרד בייבי, גבינת פרווולונה, יין לבן ועוד מספר מצרכים להכנה היום. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. היא מוגשת לכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -20 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 78% . ציון זה די טוב. קאפקייקס נקניקייה עם כבש וכליות , מטבל סרטנים חם וקאפקייקס שוקולד חם מנטה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
במחבת על אש בינונית, חממו את שמן הזית ופתיתי הפלפל האדום הכתושים. כשהשמן חם, הוסיפו את השום וטגנו עד שהוא מקבל צבע זהוב, אך היזהרו לא לשרוף אותו.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מוסיפים את התרד הצעיר ומערבבים פעם אחת. מסירים את היין הלבן מהמחבת ומכבים את האש. התרד אמור להיות מעט יבש.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
הוסיפו את התערובת הזו על גבי כלבי המאווי שלכם והוסיפו פרווולונה חריפה במיוחד מעל התרד, לפי הטעם הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצהבצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה