קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

סוקיאקי במטבח אמריקאי מהמטבח האמריקאי של הירוקו

סוקיאקי במטבח אמריקאי מהמטבח האמריקאי של הירוקו
אם יש לך shoyu, פטריות קרמיני, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בטטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח בטטה כקינוח. נסו צ'יקן נמבאן מהמטבח האמריקאי של הירוקו, דייקון מסורתי מטוגן מהמטבח האמריקאי של הירוקו, ו מטבח פיצה קליפורניה קצוץ סלט עם ויניגרט Herbed (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המירין ואת הסאקי בסיר קטן מעל חום בינוני, ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את רוטב הסויה, הסוכר והבצל הירוק ומבשלים את הרוטב במשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
הסר את הסיר מהחום ולתת להתקרר. השליכו את הבצל הירוק והוסיפו את הפלפלים של צ ' ילה. (רוטב נוסף יכול להיות בקירור עד 6 חודשים.)
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
1
הסר את החלק התחתון הקשה של גבעולי הפטריות וחתוך את הפטריות לשניים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2
חותכים את הקישואים הצהובים והירוקים ל 6 חתיכות כל (החלק הרחב ביותר הוא 1 1/2 אינץ'), באמצעות טכניקת rangiri.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
3
חותכים את הבטטה (עור על) ל 8 חתיכות באמצעות טכניקת rangiri.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
4
הסר את החלק התחתון הקשה של הגבעולים של גרגר הנחלים, לחתוך את החבורה חצי לרוחב. הניחו בצד את גרגיר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
5
מניחים את חתיכות בטטה ובצל cipollini בסיר גדול עם מים קרים כדי לכסות על חום גבוה, ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צ ' יפוליניבצל צ ' יפוליני
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את הפטריות ואת קישואים צהובים וירוקים ומבשלים 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הפטריות וקישואים למסננת להתייבש באוויר בעוד הבצלים ובטטות ממשיכים לבשל במשך 5 דקות נוספות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הבצל למסננת להתייבש באוויר בעוד תפוחי האדמה המתוקים ממשיכים לבשל במשך 7 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את תפוחי האדמה המתוקים למסננת ויבש באוויר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
מתבלים את הבשר במלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את הבשר ומבשלים עד ששני הצדדים זהובים; זמן הבישול הכולל הוא כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
להעביר את הבשר ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
מוסיפים את הירקות למחבת ומבשלים עד שמשטחי כל ירק מוזהבים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
הסר את המחבת מהחום, משאיר את הירקות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
חותכים כל סטייק ל 6 חתיכות. לדחוף את הירקות לצד אחד ולהחזיר את הבשר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
יוצקים את רוטב ה-BBC וסאקה על בשר וירקות, ולהחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מוסיפים את גרגר הנחלים ומבשלים במשך 1 עד 2 דקות, מרבים לצלות את הבשר והירקות עם הרוטב. מחלקים את הבשר והירקות בין קערות עמוקות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
לא מגן מקומילא מגן מקומי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o