זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו שאריות בשר, סוכר, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכונים דומים: Sukiyaki בשר, Sukiyaki (סיר חם בשר יפני), ו Sukiyaki בשר טחון.
הוראות
1
חותכים חתיכות בשר לחתיכות 2 אינץ'. יש לשטוף מתחת למים קרים.
הוסף מים כדי לכסות. להביא לרתיחה, ברפרוף את מה שחלאת בשר עולה אל פני השטח. כאשר המים צלולים, מוסיפים את הסאקי, הבצל, הג ' ינג ' ר, רוטב סויה, מלח, מירין וסוכר. מבשלים עד חתיכות של בשר מכרז, על 2 שעות. מתח דרך מסננת רשת בסדר. לאסוף חתיכות בשר ולהניח בצד. שומן דל שומן מהחלק העליון של המרק. לחלופין, תן למרק להתקרר ולקרר עד שהשומן התגבש על גבי, ולאחר מכן לגרד את השומן.
כדי לשרת, או לשמור על מרק רותח על תנור נייד עבור השולחן, או להביא את הסיר לשולחן. הסועדים יטבלו חתיכות של בשר שומני בקערות האישיות שלהם של רוטב ביצה וסויה, יחד עם טופו, ירקות, ואטריות.