קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

סוקיאקי טרים בקר

סוקיאקי טרים בקר
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו שאריות בשר, סוכר, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכונים דומים: Sukiyaki בשר, Sukiyaki (סיר חם בשר יפני), ו Sukiyaki בשר טחון.

הוראות

1
חותכים חתיכות בשר לחתיכות 2 אינץ'. יש לשטוף מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מניחים בסיר גדול יחד עם עצמות.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
הוסף מים כדי לכסות. להביא לרתיחה, ברפרוף את מה שחלאת בשר עולה אל פני השטח. כאשר המים צלולים, מוסיפים את הסאקי, הבצל, הג ' ינג ' ר, רוטב סויה, מלח, מירין וסוכר. מבשלים עד חתיכות של בשר מכרז, על 2 שעות. מתח דרך מסננת רשת בסדר. לאסוף חתיכות בשר ולהניח בצד. שומן דל שומן מהחלק העליון של המרק. לחלופין, תן למרק להתקרר ולקרר עד שהשומן התגבש על גבי, ולאחר מכן לגרד את השומן.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
כאשר מוכן לשרת, לחמם מרק בסיר גדול במטבח, או על פלטה במרכז שולחן ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים את הירקות ומבשלים עד מכרז, 10 עד 20 דקות בהתאם לצמח.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6
מוסיפים את הטופו בחמש הדקות האחרונות של רתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
7
הוסף אטריות אודון או סובה, באמצעות זמני בישול מכוון על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות סובהאטריות סובה
8
להוסיף שאריות בשר לחמם.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
בינתיים, להכות ביצים בקערות מנה בודדות, תיבול לפי הטעם עם רוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
כדי לשרת, או לשמור על מרק רותח על תנור נייד עבור השולחן, או להביא את הסיר לשולחן. הסועדים יטבלו חתיכות של בשר שומני בקערות האישיות שלהם של רוטב ביצה וסויה, יחד עם טופו, ירקות, ואטריות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת