סורבה אבטיח
סורבה אבטיח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אבטיח, סוכר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו סורבה אבטיח, סורבה אבטיח, ו סורבה אבטיח (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 3 כוסות מים וסוכר רק לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
סירופ סוכר ואבטיח, בקבוצות, בבלנדר עד חלקה. מערבבים במיץ ליים. כיסוי וצינה 2 שעות.
יוצקים תערובת לתוך מיכל מקפיא של מכונת גלידה 1 ליטר, להקפיא על פי הוראות היצרן.
סורבה אשכוליות: תחליף 3 כוסות מיץ אשכוליות טרי 1 כפית קצוצה נענע טרי עבור מיץ אבטיח וסיד. המשך לפי ההוראות.
אננס סורבה: תחליף 2 כוסות אננס קצוץ עבור מיץ אבטיח וסיד. זן ולהשליך עיסת לאחר עיבוד תערובת בבלנדר,אם תרצה. המשך לפי ההוראות.
סורבה לימון: תחליף 1/2 כוס מיץ לימון טרי 2 כפיות קליפת לימון מגוררת עבור אבטיח ומיץ לימון. המשך לפי ההוראות.
סורבה תפוזים: תחליף 3 כוסות מיץ תפוזים טרי 2 כפיות קליפת תפוזים מגוררת עבור מיץ אבטיח וסיד. המשך לפי ההוראות.
סורבה תות: תחליף 5 כוסות תותים טריים או קפואים 2 כפות מיץ לימון עבור אבטיח ומיץ לימון. המשך לפי ההוראות.
סורבה מלון: תחליף 4 כוסות מלון קצוץ עבור מיץ אבטיח וליים. המשך לפי ההוראות.
סורבה דובדבנים: תחליף 1 (6-אונקיה) יכול להתרכז לימונדה קפואה, מוכן, ו 1 (16 אונקיה) דובדבנים maraschino עבור מיץ אבטיח וסיד. מסננים וזורקים עיסת, אם תרצה בכך. המשך לפי ההוראות.
פטל סורבה: תחליף 5 כוסות פטל טרי או קפוא מיץ אבטיח וסיד. המשך לפי ההוראות.