סורבה אבטיח
סורבה אבטיח יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מתכון שחיפשת. לקינוח הזה יש 459 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, אבטיח, גרנדין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -25 דקות. זה יהיה להיט שלך קיץ אירוע. עם כפית ציון של 27%, המנה הזו לא כל כך סופר. סורבה אבטיח, סורבה אבטיח, ו סורבה אבטיח דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר קטן מביאים לרתיחה סוכר, סירופ, מיץ לימון, גרנדין ועלי נענע הממיסים את גרגירי הסוכר.
חותכים את הקליפה מהאבטיח וחותכים לקוביות. מחית מחצית מהאבטיח הקצוץ בבלנדר. מסננים דרך מסננת רשת דקה לקערת זכוכית גדולה. חזור על הפעולה עם האבטיח שנותר.
מוסיפים מעט תערובת סירופ מקורר ומערבבים היטב לשלב.
מניחים סורבה למיכל פלסטיק של 2 ליטר ומקפיאים למשך 3 עד 4 שעות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
סורבה בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.