סורבה אגס חרוך עם גבינת עיזים "שלג"
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 149 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, מלח כשר, גבינת עיזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פסטה ברוקולי מושחרת עם לימון חרוך וגבינת עיזים, נאצ'וס בשר חזיר עם רוטב מורניי, תבלין אבוקדו-תירס, חלפיניו חרוך וגבינת עיזים, ו גבינת עיזים ושיבולת שועל אגס (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, beatgoat גבינה ומלח בקערה קטנה untilcreamy; בהדרגה לנצח 1/2 כוס מים.
העברה לתבנית אפייה רדודה, כיסוי, ופריז לפחות 6 שעות. לעשות קדימה: Icec יכול להתבצע 1 שבוע קדימה. שמור קפוא.
לבשל אגסים במחבת ברזל יצוק יבש מעל חום בינוני, מפנה מדי פעם,עד חרוך היטב רק התרכך, 15-20minutes.
בואו מגניב. Core,קוצצים גס, ולהעביר למעבד מזון; puréeuntil חלקה.
להעביר purée mediumbowl להקפיא עד מוצק לחלוטין, לפחות 6 שעות. לעשות קדימה: אגס סורבה יכול להיות עשה 1 שבוע קדימה. שמור קפוא.
מחממים תנור ל 77°. juniperberries טוסט במחבת קטנה ויבשה מעל mediumheat, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, about3 דקות.
בואו מגניב. טוחנים דק בטחנת תבלינים.
באמצעות מיקסר חשמלי על mediumspeed, להכות חלבונים ביצה bowluntil בינוני מקציף. עם ריצה מוטורית, בהדרגהבשר אבקת סוכר. הגדל speedto גבוה; לנצח עד פסגות נוקשות טופס, 8-10minutes. מקפלים ב ערער.
מורחים meringuein שכבה דקה על מחצלת אפיית סיליקון orparchage נייר מצופה גיליון אפייה גדול.
אופים עד מרנג הוא לחלוטיןכבד ויבש במרכז, על 4 שעות.
בואו מגניב, ואז לפרוץ גדול pieces.DO קדימה: מרנג יכול להתבצע 2 daysahead; לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
בואו סורבה אגס לשבת בחדר temperatureuntil רך מספיק כדי לגרוף, על 1 שעה.כפית סורבה על צלחות העליון עםחתיכות יקרות. באמצעות מזלג, לגרד goatcheese עד שהוא יוצר שלג אבקתי;קצפת רינג.