סורבה אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סורבה אוכמניות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. אם יש לך 1 1/2 קילו קפוא אוכמניות לא ממותק, אוכמניות, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סורבה אוכמניות, סורבה אוכמניות, ו סורבה אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר 1 כוס מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להרתיח 1 דקה.
מעבירים סירופ לקערה גדולה. צמרמורת עד סירופ הוא קר, על 3 שעות.
עבודה בקבוצות, מחית אוכמניות עם מיצים וסירופ קר בבלנדר עד חלקה. מסננים לתוך קערה גדולה אחרת; להשליך זרעים. מערבבים במיץ לימון.
תהליך ברי תערובת יצרנית גלידה על פי הוראות היצרן.
להעביר סורבה למכולה; לכסות להקפיא עד המשרד, על 6 שעות. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. שמור קפוא.)
באמצעות כף גדולה, לגרוף את הבשר מן אבטיח, משאיר רינד שלם ויוצר קערה (מלון מילואים לשימוש נוסף או לשרת לצד סורבה, אם תרצה).
מסננים עודפי מיץ מקערת אבטיח. כיסוי וקערת אבטיח צוננת עד הקור.
לגרוף סורבה לתוך קערת אבטיח.
מקשטים עם אוכמניות טריות.