קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

סורבה בוטנים

סורבה בוטנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סורבה Horchata בוטנים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 541 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חמאת בוטנים, פולי קפה, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו סורבה בוטנים וקולה, סורבה חמאת בוטנים שוקולד, ו שרימפס בגריל עם סורבה גספצ'ו (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון או בלנדר, טוחנים אורז, שקדים וקינמון לאבקה גסה.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
( 23)( 23)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים לקערה בינונית עם קפה ומים 2 1/2 כוסות. מערבבים עד שכל החומרים מכוסים במים, ואז מכסים ומקררים במשך 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
להעביר את התוכן של קערה לבלנדר תערובת עד תערובת נראה לבן וקרם.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים לתוך קערה גדולה דרך מסננת משובצת מרופדת בד גבינה. מערבבים ב 1 1/2 כוסות מים. לשטוף את בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
בבלנדר שטוף, לשלב חמאת בוטנים, סוכר, ושני כוסות אורז-חלב שקדים. להתמזג עד חלקה ולהוסיף מלח לפי הטעם. נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
העבר למקפיא להגדיר במשך כמה שעות.
7
מדללים את שאריות האורז-חלב שקדים במים ומוסיפים סוכר חום ומלח לפי הצורך לשמש כהורצ ' טה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
בואו sorbet להתרכך על הדלפק במשך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה