סורבה בליני
סורבה בליני עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. לכי לחנות וקחי סירופ תירס, מיץ לימון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. מתכונים דומים: תות בזיליקום סורבה בליני, שרימפס בגריל עם סורבה גספצ'ו, ו ג'אם בליני.
הוראות
מבשלים אפרסקים, סוכר, ו 1/2 כוס מים בסיר בינוני על אש נמוכה עד התערובת חמה מאוד ואפרסקים התרככו, כ 15 דקות. מערבבים בסירופ תירס ומיץ לימון.
טהור עד חלקה באמצעות בלנדר טבילה (או להשתמש בבלנדר רגיל, עובד בקבוצות).
יוצקים אפרסק טהור דרך מסננת לתוך קערה, באמצעות מצקת לדחוף טהור דרך. תערובת צינה עד הקור.
הוסף 1 כוס יין מבעבע אפרסק טהור (הפקק שנותר יין וצינה עד מוכן לשרת), ולאחר מכן להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
להעביר מיכל sealable להקפיא עד המשרד, על 5 שעות.
יוצקים 1/4 כוס שמורות יין מבעבע לתוך כל אחד 8 חלילים שמפניה צונן, ולאחר מכן העליון עם 3 כפות קטנות של סורבה.