קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות9
מגזין

סורבה דבש

סורבה דבש
סורבה דבש עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 284 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, מיץ ליים, קליפת ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 49% המנה הזאת די טובה. נסו סיד Honeydew סורבה, טל דבש, מלפפון וסורבה פרח, ו שרימפס בגריל עם סורבה גספצ'ו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, מחית 1/3 כוס סוכר קליפת ליים עם כפית לשחרר שמנים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לייםקליפת ליים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
בואו לעמוד 5 עד 10 דקות.
3
מערבבים 1/2 כוס מיץ ליים לתוך תערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
יוצקים תערובת דרך מסננת בסדר לתוך בלנדר או מעבד מזון; להשליך קליפת סיד.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לייםקליפת ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים מלון, מנה בכל פעם, ומערבלים עד חלקה. חזור טהור לקערה. טעם, ואם תרצה, להוסיף עוד סוכר ומיץ ליים. קן קערה בקרח ומערבבים לעתים קרובות עד התערובת היא קרה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
מלוןמלון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
יוצקים צונן טהור לתוך מכונת גלידה (1-qt. או קיבולת גדולה יותר). להקפיא על פי הוראות היצרן עד סורבה הוא מוצק לגרוף, dasher קשה להפוך, או מכונת מפסיק.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
7
מגישים, או להקפיא אטום.
1
כדי לקבל קינוחים קפואים מספיק קשה כדי לגרוף על קונוס, או לאחסן אותם, להעביר כאשר קפוא מיכל אטום ולשים במקפיא לפחות 3 שעות או עד 1 שבוע.
2
אם הקפאה עם קרח ומלח, להשאיר את הקינוח הקפוא בקרח ומלח עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
3
לטעם ולמרקם הטובים ביותר, מגישים קינוחים קפואים תוך שבוע. בעמידה ארוכה יותר, גבישי קרח מתפתחים.