קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות9
מגזין

סורבה דבש

סורבה דבש
סורבה דבש עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 284 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, מיץ ליים, קליפת ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 49% המנה הזאת די טובה. נסו סיד Honeydew סורבה, טל דבש, מלפפון וסורבה פרח, ו שרימפס בגריל עם סורבה גספצ'ו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, מחית 1/3 כוס סוכר קליפת ליים עם כפית לשחרר שמנים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לייםקליפת ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בואו לעמוד 5 עד 10 דקות.
3
מערבבים 1/2 כוס מיץ ליים לתוך תערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים תערובת דרך מסננת בסדר לתוך בלנדר או מעבד מזון; להשליך קליפת סיד.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לייםקליפת ליים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים מלון, מנה בכל פעם, ומערבלים עד חלקה. חזור טהור לקערה. טעם, ואם תרצה, להוסיף עוד סוכר ומיץ ליים. קן קערה בקרח ומערבבים לעתים קרובות עד התערובת היא קרה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
מלוןמלון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים צונן טהור לתוך מכונת גלידה (1-qt. או קיבולת גדולה יותר). להקפיא על פי הוראות היצרן עד סורבה הוא מוצק לגרוף, dasher קשה להפוך, או מכונת מפסיק.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
7
מגישים, או להקפיא אטום.
1
כדי לקבל קינוחים קפואים מספיק קשה כדי לגרוף על קונוס, או לאחסן אותם, להעביר כאשר קפוא מיכל אטום ולשים במקפיא לפחות 3 שעות או עד 1 שבוע.
2
אם הקפאה עם קרח ומלח, להשאיר את הקינוח הקפוא בקרח ומלח עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
3
לטעם ולמרקם הטובים ביותר, מגישים קינוחים קפואים תוך שבוע. בעמידה ארוכה יותר, גבישי קרח מתפתחים.