סורבה דבש
סורבה דבש עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 284 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, מיץ ליים, קליפת ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 49% המנה הזאת די טובה. נסו סיד Honeydew סורבה, טל דבש, מלפפון וסורבה פרח, ו שרימפס בגריל עם סורבה גספצ'ו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מחית 1/3 כוס סוכר קליפת ליים עם כפית לשחרר שמנים.
מערבבים 1/2 כוס מיץ ליים לתוך תערובת סוכר.
יוצקים תערובת דרך מסננת בסדר לתוך בלנדר או מעבד מזון; להשליך קליפת סיד.
מוסיפים מלון, מנה בכל פעם, ומערבלים עד חלקה. חזור טהור לקערה. טעם, ואם תרצה, להוסיף עוד סוכר ומיץ ליים. קן קערה בקרח ומערבבים לעתים קרובות עד התערובת היא קרה, 5 עד 10 דקות.
יוצקים צונן טהור לתוך מכונת גלידה (1-qt. או קיבולת גדולה יותר). להקפיא על פי הוראות היצרן עד סורבה הוא מוצק לגרוף, dasher קשה להפוך, או מכונת מפסיק.
כדי לקבל קינוחים קפואים מספיק קשה כדי לגרוף על קונוס, או לאחסן אותם, להעביר כאשר קפוא מיכל אטום ולשים במקפיא לפחות 3 שעות או עד 1 שבוע.
אם הקפאה עם קרח ומלח, להשאיר את הקינוח הקפוא בקרח ומלח עד 3 שעות.
לטעם ולמרקם הטובים ביותר, מגישים קינוחים קפואים תוך שבוע. בעמידה ארוכה יותר, גבישי קרח מתפתחים.