סורבה דובדבן קיץ
Sorbet דובדבן הקיץ עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך מים, אבל דובדבנים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו סורבה שוקולד-דובדבן מתוק מריר עם קומפוט דובדבן טרי, Choc-cherry פאדג'טורט עם סורבה דובדבן, ו Summer עגבניות סורבה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך סירופ פשוט על ידי הבאת מים ואגבה לרתיחה. מרתיחים במשך שתי דקות, עד משולב היטב. תוריד את החום ותן להתקרר.
יוצקים תערובת לקערה, מכסים בניילון נצמד ומקררים עד שהצטננו לחלוטין.
מערבבים דובדבנים, מיץ ליים וסירופ פשוט צונן בבלנדר. מחית עד בעיקר נוזלי, המאפשר כמה חתיכות דובדבן להישאר (סיביות דובדבן להוסיף צבע ומרקם כדי סורבה).
יוצקים תערובת לתוך יצרנית הגלידה שלך ולעבד על פי הוראות היצרנים. לאחר 40 דקות במכונה שלי, סורבה היה רך אבל חלק. להקפיא עוד עבור סורבה מוצק.