סורבה מוחיטו
סורבה מוחיטו דורש בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 54 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ ליים, גרידת ליים, עלי נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 104 אוהדים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כל כך מצוין. נסו מוחיטו האולטימטיבי ... ההמשך-מוחיטו דובדבן, Crimson Tide Mojito (Cherry Mojito), ו שרימפס בגריל עם סורבה גספצ'ו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המים, הסוכר, ועלי נענע בסיר על חום בינוני, ומערבבים עד שהסוכר נמס. מביאים את התערובת לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים במשך 3 עד 5 דקות כדי לחלץ את טעם המנטה. מניחים את התערובת בצד כדי להתקרר, ומסננים את עלי המנטה.
יוצקים את תערובת מנטה מקורר, גרידת ליים, מיץ ליים, מים מוגזים, ורום לקערה ומערבבים היטב.
יוצקים לתוך מיכל של מכונת גלידה, להקפיא על פי הוראות היצרן.
מגישים מיד עבור מרקם רך, או להקפיא במיכל אטום עבור סורבה קשה יותר.
בואו להפשיר סורבה קפוא קשה כמה דקות לפני ההגשה.