סורבה מלון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלון, סוכר, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סורבה מלון, אפרסק מלון סורבה, ו אבטיח-סורבה מלון.
הוראות
להביא 3 כוסות מים וסוכר רק לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מערבבים סירופ סוכר ומלון, בקבוצות, בבלנדר עד חלקה. כיסוי וצינה 2 שעות.
יוצקים תערובת לתוך מיכל מקפיא של מכונת גלידה 1 ליטר, להקפיא על פי הוראות היצרן.