סורבה סנגריה אננס-מנטה
סורבה סנגריה אננס-מנטה נטול גלוטן,, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו יין, אננס, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו אננס מנטה Julep סנגריה, סורבה סנגריה אבטיח אפרסק, ו אננס קלוי עם כוכב אניס אננס סורבה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר, 1 כוס מים רותחים, ונענע, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
בואו לעמוד 30 דקות. תערובת זן דרך מסננת בסדר לתוך מיכל מקפיא גדול בטוח; להשליך מנטה. מערבבים באננס והבא 3 מרכיבים (באמצעות יין). להכניס למקרר 45 דקות.
מניחים תערובת במקפיא במשך 4 שעות או עד כמעט מוצק.
מניחים חצי תערובת אננס בבלנדר; תהליך עד חלקה. כפית סורבה לתוך מיכל בטוח למקפיא. חזור על הנוהל עם תערובת אננס הנותרים; לכסות להקפיא 2 שעות או עד המשרד. כפית 3/4 סורבה כוס לתוך כל אחד 6 קערות; מקשטים עם גבעולי מנטה,אם תרצה.