סורבה צ'ילי פטל
המתכון פטל סורבה צ'ילי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 20 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 126 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך מים, מיץ לימון, פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: סורבה פטל, סורבה אבטיח פטל, ו פטל-קמפרי סורבה.
הוראות
באמצעות בלנדר, לשלב את כל החומרים פירה. לעבור דרך מסננת כדי להסיר את הזרעים.
מניחים את התערובת במכונת גלידה להקפיא סורבה על פי הוראות הייצור.
מניחים במקפיא עד מוכן לשרת.
מגישים בכוס מרטיני עם עלי נענע טריים.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Totus Tuus קאווה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![Totus Tuus Cava]()
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava מציג ניחוחות בהירים של אפרסק, לימון, גרידת תפוזים, עם מגע של שוש. היין מרוכז, מישוש וצפוף בפה, עם אופי רך, סלעי לטעמי ההדרים, הפרי הבור והאניס שלו. מראה עושר וחיות בפה והגימור הבהיר ארוך.