סורג פרלין פקאן
סורג פרלין פקאן הוא מנת תוספת צמחונית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך ביצה, שמנת, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו סורג פרלין פקאן, עוגת פקאן ללא גלוטן עם פירורי פקאן וזיגוג פרליין, ו עוגת פרלין פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 3 כפות קמח ושמרים בקערה קטנה כדי להתמזג.
להוסיף 3 כפות מים חמים; להקציף עד חלקה.
בואו תערובת לעמוד עד נפוח, על 12 דקות.
שלב 2 1/4 כוסות קמח, שמנת חמוצה, סוכר, חלמונים ביצה, וניל, מלח, תערובת שמרים בקערה גדולה של מערבל חובה כבדה מצויד מצורף ההנעה. היכו במהירות בינונית עד שהבצק דביק, והוסיפו 1 עד 2 כפות מים אם התערובת יבשה מדי, כ-5 דקות.
מוסיפים חמאה; מכים עד שהבצק חלק ורך, מוסיפים עוד קמח בכף עד שהבצק מעט מוצק יותר ומתרחק מצדי הקערה, כ-5 דקות. מכסים את הקערה בניילון נצמד.
תן לבצק לעלות באזור חם ללא טיוטה עד שלפחות הוכפל בנפח, כ -2 שעות.
מחממים תנור ל 204°. זורקים פקאנים ושמן על גיליון אפייה מעוטר למעיל.
אופים עד ארומטי, על 5 דקות.
מפזרים אגוזים עם 1/8 כפית מלח ים; מגניב על גיליון. פקאן קוצצים גס.
לגרד בצק החוצה על משטח מקומח. לזרוק את הבצק למעייל עם קמח ולחץ בעדינות כדי להוציא אוויר. משטח עבודה קו עם גיליון ארוך של נייר קלף; מפזרים נייר עם קמח.
מרדדים בצק על קלף מוכן למלבן 16x14 אינץ'. באמצעות מרית אופסט, מורחים חמאה לאורכו ברצועה רחבה 5 אינץ ' במרכז הבצק.
מפזרים סוכר, ואז אגוזים על חמאה.
חותכים בצק לא ממולא משני צדי המילוי לרצועות אלכסוניות ברוחב 3/4 אינץ'. מקפלים לסירוגין רצועות מעל מילוי באלכסון קל, ויוצרים העליון סריג. מקפלים קצוות רופפים מתחת לקצה התחתון של הלחם. חלק קלף עם לחם על תבנית אפייה גדולה. לכסות עם לעטוף פלסטיק ולתת לעלות באזור חם ללא טיוטה עד נפוחות מאוד, על 1 1/2 שעות.
מתלה מיקום בשליש העליון של תנור מחממים ל 177°.
אופים עד הזהב, מפנה גיליון לאחר 15 דקות, על 25 דקות בסך הכל. להחליק קלף עם לחם על מתלה מגניב לפחות 1 שעה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב לחלוטין, לעטוף בנייר כסף, ולאחסן בטמפרטורת החדר.)