סושי אורז חום קינואה
קינואה סושי אורז חום נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר כבוש, עלי כוסברה, אורז חום דביק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז חום כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היפני. נסו סושי ירקות אורז חום, סלט סושי אורז חום, ו לחמניות סושי אורז חומות צמחוניות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את האורז, קינואה, 3 כוסות מים לתוך סיר אורז ומבשלים על פי הוראות היצרן. (אתה יכול גם לבשל את האורז ואת קינואה 3 כוסות מים בסיר לחץ במשך 15 דקות).
מביאים סיר מים לרתיחה ומבשלים את הגזר עד שהתרכך, כ -30 שניות.
לנקז ולשטוף אותם מתחת למים קרים.
לפרוש מחצלת סושי במבוק על משטח עבודה ולשים גיליון של נורים על זה. להרטיב את הידיים ולחלק את האורז לתוך 4 מנות שוות. מחלקים חלק אחד לתוך 4 כדורים קטנים, מוצקים ולחץ אותם באופן שווה על nori, מכסה את כל הסדין עם שכבה דקה של דגנים. באופן שווה להפיץ רבע של שעועית, רבע של גזר, רבע של מלפפונים, ורבע אחד של אבוקדו במרכז האורז. באמצעות מחצלת כמדריך, לגלגל את nori העליון בחוזקה ובאופן שווה לתוך רול סושי, הרטבת הקצוות של גיליון nori עם מים במידת הצורך, כך שהוא נדבק יחד בתפר. חזור על שלוש פעמים נוספות עם הנורים הנותרים, אורז, וירקות.
חותכים את הלחמניות לחתיכות בעובי 1 1/2 אינץ ' עם סכין חדה, רטובה ולהעביר אותם מגש הגשה.
מקשטים עם כוסברה וג ' ינג ' ר כבוש.
קינואה מקורו באזור האנדים של דרום אמריקה, שם זה כבר מזון מוערך מאוד במשך אלפי שנים. זה מזוהה בדרך כלל כמו גרגר, אבל למעשה זה הזרע של צמח קינואה Chenopodium, והוא קשור סלק ו chard. קינואה היא מקור נהדר של מגנזיום, אשר מועיל עבור לחץ דם, בריאות הלב, ייצור אנרגיה. זה יוצא דופן עבור כמות גבוהה של חלבון, אשר מושלם באופן יוצא דופן עבור מקור הצמח בכך שהוא כולל את כל תשע חומצות אמינו חיוניות. קינואה הוא מזון טוב לאכול לאיזון סוכר בדם; איפה דגנים מזוקקים, חלבון נמוך מכילים כמויות גבוהות של עמילן שיכול להפר את מאזן הסוכר בדם, קינואה מסייעת לשמור על רמות הסוכר בדם יציב.
מתוך ספר הבישול "סודות אריכות הימים" של ד "ר מאו: לאכול כדי לשגשג, לחיות זמן רב, ולהיות בריא על ידי ד" ר מאו שינג ני. זכויות יוצרים טקסט © 2012 על ידי ד " ר מאו שינג ני; זכויות יוצרים צילום © ידי פיליפ דיקסון. Published by Andrews McMeel Publishing, LLC.