קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות14
מגזין

סושי קוריאני רולס עם אגוז-Edamame קראמבל

סושי קוריאני רולס עם אגוז-Edamame קראמבל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לחמניות סושי קוריאני עם אגוז-Edamame להתפורר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 346 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היפנית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לך שמן canolan, מים, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Kimbop (סושי קוריאני), מלפפון בסגנון קוריאני וסלט Edamame, ו מטבל אגוז Edamame.

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא את האורז והמים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות, עד שהמים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, במשך 10 דקות. תגרדי את האורז לקערה. לכסות עם מגבת מטבח ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
בינתיים, לחמם את השמן במחבת nonstick בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיפים את האגוזים ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב, עד קלוי קלוי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
5
מוסיפים את edamame, מולסה ואת 1 1/2 כפות של רוטב סויה ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד דביק, על 5 דקות. מערבבים את שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
6
להעביר לקערה ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
7
הגדר 1 גיליון נורי על מחצלת סושי במבוק. עם ידיים לחות קלות, טפיחה 2/3 כוס אורז הסושי על נורי במלבן המכסה את שני השלישים התחתונים של הסדין, על 1/3 אינץ ' עבה. לרסק 2 גרגרי אורז בפינות הריקות לפעול כדבק. סדר 2 עלים shiso מעל האורז. במרכז ה-shiso, לארגן חתיכת daikon, 2 כפות של גזר ו 2 כפות של תערובת אגוז-edamame. הרם את קצה מחצלת הבמבוק הקרובה אליך מעלה ושוב, לחיצה על טאק המילוי לתוך גליל. סגור היטב את הסתימות. חזור על טופס 9 לחמניות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
Shiso משאירShiso משאיר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
צנון דייקוןצנון דייקון
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
נוריםנורים
8
חותכים כל גליל ל 6 חתיכות ולהעביר מגש.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
9
מגישים עם רוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. כרם היין Chenin Blanc פארק היורה Birichino עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
2017 ספורט בושם של דבש פריחת תפוזים, חמאת תפוחים, brimstone, וכמה מבשר מוזר של לילך אשר מפעיל לא רק את מערכת הריח, אלא גם את המערכת הלימבית, מערכת העצבים האוטונומית, ומערכות אחרות הממוקמות במגזרים רחוקים יותר. לחות קרקע ואקלים מיקרו במהלך עונת הגידול של 2017 נותרה גבוהה למדי במהלך עונת הגידול בשל הגשמים העצומים מהחורף הקודם, דבר שתרם לפיתוח בוטריטיס צנוע אך משמעותי. נתקלנו לאחרונה בתנאים אלה בשנת 2013 וייצרנו יין דומה לזה בציר-רק את יבש בסגנון הידוע על ידי הצרפתים כמו sec tendre - יבש, עדיין רך. וכמו בצירים קודמים, היין הזה תוסס בפלדת אל חלד ללא חיסון, והוא הזדקן עד האביב הבא ב 8 נירוסטה ו 2 חביות עץ אלון הונגרי ניטראלי.