סטייק אגף אסייתי מוקפץ
סטייק אגף אסיה מוקפץ יכול להיות רק אסיה מתכון שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 323 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה מושלם עבור יום האהבה. אם יש לכם שום, חומץ אורז, עמילן תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 66%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סטייק אגף אסייתי מוקפץ, סטייק אגף מוקפץ, ו סטייק אגף עם סנאפ-פאן ואספרגוס מוקפץ.
הוראות
בקערה גדולה, להשרות אטריות במים רותחים במשך 10 דקות. בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את עמילן התירס, רוטב הסויה, החומץ, רוטב הויסין, הג ' ינג ' ר, השום, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה; מניחים בצד.
במחבת גדולה או בווק מטגנים את תערובת הירקות והגזר בכפית שמן 1 למשך 2-3 דקות או עד שהם פריכים.
הסר ושמור על חום. באותה מחבת מטגנים בקר מוקפץ בשמן שנותר במשך 3-4 דקות או עד שכבר לא ורוד.
מערבבים תערובת רוטב סויה ומוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
מסננים אטריות. מערבבים אטריות וירקות לתערובת בקר; מחממים.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון הם בחירה מצוינת עבור סטייק האגף. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![חוות מקמריי נהר רוסי פינו נואר]()
חוות מקמריי נהר רוסי פינו נואר
חוות מקמריי 2012 פינו נואר של עמק הנהר הרוסי שלנו נפתחת בניחוחות של לבנדר ובויסנברי המפנים את מקומם לטעמים של דובדבן כהה ורימון. ליין העסיסי הזה יש תחושת פה משיי, ממוסגרת ברמזים עדינים של אלון מיישון חבית.