סטייק אגף ממולא איטי מבושל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל איטי מבושל ממולא סטייק האגף. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 317 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, סטייק בשר בקר, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג עמילן תירס שוקולד כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה די טוב. נסו סטייק צלעות ממולא בתנור איטי, סטייק אגף ממולא בגריל בסגנון מופולטה (ממולא בסלומי, פרובולון וסלט זיתים), ו סטייק אגף ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
משטחים סטייק ל-1/2 אינץ'. עובי; להפריש.
במחבת טפלון הקפיצו בצל ושום בחמאה עד שהם רכים.
מוסיפים את פירורי הלחם, הפטריות, הפטרוזיליה, תחליף הביצים, תיבול העופות, המלח והפלפל; מערבבים היטב.
מורחים על סטייק בתוך 1 ב. של קצה.
מגלגלים סגנון ג ' לי רול, החל בצד ארוך; לקשור עם מחרוזת מטבח.
מניחים ב -5 קראט. סיר איטי; הוסף מרק. מכסים ומבשלים על נמוך 8-10 שעות.
מוציאים בשר לפלטת הגשה ושומרים על חום. שומן רזה ממיצי בישול; יוצקים לסיר קטן.
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למיצים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
הסר מחרוזת לפני חיתוך סטייק; מגישים עם רוטב.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המנון ן מרלו הר. יין עמק וידר נאפה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 75 דולר.
![אחוזת המנון מרלו הר. יין עמק ודר נאפה]()
אחוזת המנון מרלו הר. יין עמק ודר נאפה
דובדבן שחור, וניל, עשיר