סטייק אגף ממולא במכרז
סטייק אגף ממולא במכרז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 32 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 396 קלוריות. מתכון זה משמש 6. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה מושלם עבור יום ולנטין. ראש לחנות ולקחת מרק בשר, מלח, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 46%, וזה טוב. מתכונים דומים: סטייק אגף מכרז, סטייק צלע רך בגריל, ו סטייק צלע ממולא בגריל בסגנון מופולטה (ממולא בסלומי, פרובולון וסלט זיתים).
הוראות
במחבת טפלון קטנה, הקפיצו בצל בחמאה עד שהוא רך. בקערה גדולה שלבו את פירורי הלחם, תיבול העופות, המלח, 1/8 כפית פלפל ובצל.
משטחים סטייק ל-1/2 אינץ'. עובי; מורחים עם מלית בתוך 1 ב. של קצוות.
מגלגלים בסגנון ג ' לי-רול, מתחילים בצד ארוך; קושרים בחוט מטבח. משפשפים עם הפלפל שנותר.
מקום 11-ב. 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 50-55 דקות או עד שהבשר רך.
חותכים לפרוסות ושומרים על חום. שומן רזה ממיצי מחבת; יוצקים לסיר קטן.
שלב קמח ומרק עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למיצים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
ניתן לשלב סטייק פלנק עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא רוז סיגלס עם פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -12 דולר.
![שושנת כוס הים של פינו נואר]()
שושנת כוס הים של פינו נואר
השתקפות יפה של טרואר החוף הבתולי של מחוז מונטריי, הרוז המרופד נפתח עם תותי בר ריחניים ועלי ורדים מיובשים על האף. טעמים של דובדבן עסיסי ופטל בשלים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת וגימור פריך ונקי. יין תוסס זה הוא שותף תפריט מגוון, זיווג יוצא דופן עם פרושוטו ומלון או עוגות סרטנים עם איולי פיקנטי.