קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

סטייק אגף ממולא ירקות

סטייק אגף ממולא ירקות
ירקות ממולאים סטייק האגף נטול גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 29 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 341 קלוריות. מתכון זה משמש 6. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מושלם עבור יום האהבה. אם יש לכם תרד לתינוק, רצועות בייקון, כרישה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 66%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סטייק אגף ממולא בגריל בסגנון מופולטה (ממולא בסלומי, פרובולון וסלט זיתים), סטייק צלע בגריל ושלישיית ירקות, ו סטייק אגף ממולא.

הוראות

1
חותכים סטייק אופקית מצד ארוך עד 1/2 אינץ'. של הצד הנגדי. סטייק פתוח כך שהוא שוכב שטוח; מכסים בניילון נצמד. משטחים ל-1/4 אינץ'. עובי.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
הסר פלסטיק; מפזרים סטייק עם 1/8 כפית מלח ופלפל. הניחו בצד. במחבת מבשלים בייקון עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר למגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מסננים, שומרים 2 כפות טפטופים.
5
בטפטופים הקפיצו כרישה, פלפלים צהובים וכוס סלרי 1 עד שהם רכים. מערבבים תרד, טימין, בזיליקום ובייקון. כף מעל בשר עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מגלגלים בחוזקה סגנון ג ' לי רול, החל בצד ארוך. עניבה עם מחרוזת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
7
לשפשף סטייק עם שום ומלח שנותר. במחבת גדולה, בשר חום בשמן מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים בתבנית צלייה רדודה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
מוסיפים בצל וסלרי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
שלב את שאר החומרים; יוצקים מעל סטייק. מכסים באופן רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
אופים ב 350 עבור 1 שעה. למרוח עם טפטופים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
אופים, לא מכוסים, 15 דקות יותר או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
בואו לעמוד 10-15 דקות.
14
הסר מחרוזת ופרוסה. מחק עלה דפנה; לעבות מיצים אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון הם בחירה מצוינת עבור סטייק האגף. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אתה יכול לנסות את ג ' וזף פלפס כרם פסטורלה פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר