סטייק אגף עם פירה
סטייק אגף עם פירה נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 315 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 46 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. נסו סטייק אגף בורבון וסוכר חום עם פירה שום-עירית, ביסטקאן עלא פנזאנו - סטייק אגף עם פירה, פסטו וגבינת גורגונזולה, ו סטייק אגף עם תפוחי אדמה אצבעונים אפויים פעמיים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בצל אדום בקערת מי קרח; תן לעמוד 30 דקות.
מסננים. מחזירים לקערה, מוסיפים את מיץ הלימון והסוכר; מניחים בצד.
בקערה קטנה משלבים רוזמרין, טימין, 1/2 כפית מלח ופלפל; לשפשף תערובת 1 כפית שמן לתוך סטייק. (
תנו לעמוד בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים.)
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול; מכסים במים קרים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית כדי לבשל.
מניחים מסננת רשת או ספינת קיטור מעל המחבת; מוסיפים שעועית ירוקה ומכסים. מבשלים 5 דקות.
הסר מסננת, ולהעביר שעועית לצלחת כדי להתחמם. ממשיכים לבשל תפוחי אדמה עד שהם רכים כשהם מנוקבים בסכין, בערך 15 דקות בסך הכל.
מסננים, שומרים 3/4 כוס מי בישול. מחזירים תפוחי אדמה למחבת.
מוסיפים 1 כף שמן שנותרה ו 1/4 כפית מלח, בתוספת 1/2 כוס מי בישול; מועכים את תפוחי האדמה, מוסיפים עוד מים שמורים, במידת הצורך.
בינתיים, חום פטם עם מתלה 4 סנטימטרים מחום; לצלות אגף סטייק כדי בינוני-נדיר, על 3 דקות לכל צד, בהתאם עובי.
תן לנוח 5 דקות; פורסים על פני תבואה לפרוסות 1/8 אינץ'. מסדרים על צלחת ארוחת ערב; מגישים עם תפוחי אדמה, בצל כבוש ושעועית ירוקה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס כרם מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -40 דולר לבקבוק.
![ניקל & ניקל האריס כרם מרלו]()
ניקל & ניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בוהקים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול משתלבים יחד כדי להרעיל את האף כשמרלו כרם האריס 2016 מרחף מהכוס. על החיך, כניסה עסיסית ופירותית נתמכת על ידי טאנינים לעיסים וחומציות מאזנת, ויוצרת שכבות שופעות המצפות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.