קושיקשה
מוכן ב46 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

סטייק אגף עם פירה

סטייק אגף עם פירה
סטייק אגף עם פירה נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 315 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 46 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. נסו סטייק אגף בורבון וסוכר חום עם פירה שום-עירית, ביסטקאן עלא פנזאנו - סטייק אגף עם פירה, פסטו וגבינת גורגונזולה, ו סטייק אגף עם תפוחי אדמה אצבעונים אפויים פעמיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים בצל אדום בקערת מי קרח; תן לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מסננים. מחזירים לקערה, מוסיפים את מיץ הלימון והסוכר; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בקערה קטנה משלבים רוזמרין, טימין, 1/2 כפית מלח ופלפל; לשפשף תערובת 1 כפית שמן לתוך סטייק. (
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
תנו לעמוד בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים.)
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול; מכסים במים קרים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית כדי לבשל.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
מניחים מסננת רשת או ספינת קיטור מעל המחבת; מוסיפים שעועית ירוקה ומכסים. מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר מסננת, ולהעביר שעועית לצלחת כדי להתחמם. ממשיכים לבשל תפוחי אדמה עד שהם רכים כשהם מנוקבים בסכין, בערך 15 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מסננים, שומרים 3/4 כוס מי בישול. מחזירים תפוחי אדמה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים 1 כף שמן שנותרה ו 1/4 כפית מלח, בתוספת 1/2 כוס מי בישול; מועכים את תפוחי האדמה, מוסיפים עוד מים שמורים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
10
בינתיים, חום פטם עם מתלה 4 סנטימטרים מחום; לצלות אגף סטייק כדי בינוני-נדיר, על 3 דקות לכל צד, בהתאם עובי.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
11
תן לנוח 5 דקות; פורסים על פני תבואה לפרוסות 1/8 אינץ'. מסדרים על צלחת ארוחת ערב; מגישים עם תפוחי אדמה, בצל כבוש ושעועית ירוקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבושבצל כבוש
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס כרם מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -40 דולר לבקבוק.
ניקל & ניקל האריס כרם מרלו
ניקל & ניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בוהקים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול משתלבים יחד כדי להרעיל את האף כשמרלו כרם האריס 2016 מרחף מהכוס. על החיך, כניסה עסיסית ופירותית נתמכת על ידי טאנינים לעיסים וחומציות מאזנת, ויוצרת שכבות שופעות המצפות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.