סטייק צלע ברביקיו קוריאני על סלט סלט חם וחמוץ הוא מנה עיקרית המגישה 4. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 545 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. אם יש לכם סויה תמרי, כרוב נאפה, פתיתי פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 86%, שהוא מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כריכי סטייק צלע על האש, סטייק צלע ברביקיו במערב התיכון, ו סלט סטייק אגף חם עם רוטב שעועית שחורה סינית.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בכלי רדוד שלבו תיבול גריל, סויה כהה, כף דבש, 1 כפית מפתיתי הפלפל החריף, מחצית מהשום הקצוץ, שמן שומשום, בצל ירוק וטפטוף שמן צמחי. מצפים את סטייק האגף בתערובת ונותנים לו לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 ג'ינג'רס מפוררים דק
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
סטייק צלע
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
קורצים שומשום לבן
כוס חזה הודו מבושל מגורר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
מחממים גריל חשמלי מקורה, מחבת גריל כיריים או גריל חיצוני לגובה בינוני. כאשר מחבת הגריל או הגריל צורחים חמים, מוסיפים בשר ומבשלים 5 דקות מכל צד לנדיר בינוני, 7 עד 8 דקות מכל צד לקבלת מידה בינונית.
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק פלנק. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. כרם קלרה דה ויליירס פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 120 דולר לבקבוק.