קושיקשה
מוכן ב53 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

סטייק או פוורה

סטייק או פוורה
זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית נסו סטייק פויבר Au: סטייק פלפל עם רוטב ברנדי, סטייק או פוורה, ו סטייק או פוורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הסר את הסטייקים מהמקרר לפחות 30 דקות ועד 1 שעה לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד כפול סטייק ניו יורקי1 פאונד כפול סטייק ניו יורקי
3
מפזרים את כל הצדדים במלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
4
לרסק בגסות את הפלפלים עם מרגמה ועלי, בתחתית מחבת ברזל יצוק, או באמצעות פטיש ומחבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
5
מורחים את הגרגרים באופן שווה על צלחת. לחץ על הפילה, משני הצדדים, לתוך הפלפל עד שהוא מצפה את פני השטח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
פינוליס (צנוברים), קלוייםפינוליס (צנוברים), קלויים
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
6
במחבת בינונית על חום בינוני, להמיס את החמאה ושמן זית. ברגע שהחמאה והשמן מתחילים להפוך לזהב ועשן, מניחים בעדינות את הסטייקים במחבת. עבור בינוני נדיר, לבשל במשך 4 דקות בכל צד. לאחר ביצוע, להסיר את הסטייקים לצלחת, אוהל עם נייר כסף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות
Planters® אגוזי פקאןPlanters® אגוזי פקאן
1 פאונד כפול סטייק ניו יורקי1 פאונד כפול סטייק ניו יורקי
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
7
יוצקים את השומן העודף אבל לא לנגב או לגרד את המחבת נקי.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
8
הנחה של החום, להוסיף 1/3 כוס קוניאק למחבת בזהירות להצית את האלכוהול עם גפרור ארוך או firestick. בעדינות לנער מחבת עד שהלהבות למות. להחזיר את המחבת לחום בינוני ולהוסיף את הקרם. מביאים את התערובת לרתיחה ולטפטף עד שהרוטב מכסה את גב כף, כ 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
קוניאקקוניאק
1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
9
מוסיפים את כפית הקוניאק ועונה, לפי הטעם, עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
10
מוסיף את הסטייקים בחזרה למחבת, כפית את הרוטב מעל, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד כפול סטייק ניו יורקי1 פאונד כפול סטייק ניו יורקי
בוטנים טחונים דקבוטנים טחונים דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.