סטייק או פוורה
זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית נסו סטייק פויבר Au: סטייק פלפל עם רוטב ברנדי, סטייק או פוורה, ו סטייק או פוורה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הסר את הסטייקים מהמקרר לפחות 30 דקות ועד 1 שעה לפני הבישול.
מפזרים את כל הצדדים במלח.
לרסק בגסות את הפלפלים עם מרגמה ועלי, בתחתית מחבת ברזל יצוק, או באמצעות פטיש ומחבת עוגה.
מורחים את הגרגרים באופן שווה על צלחת. לחץ על הפילה, משני הצדדים, לתוך הפלפל עד שהוא מצפה את פני השטח. תניח בצד.
במחבת בינונית על חום בינוני, להמיס את החמאה ושמן זית. ברגע שהחמאה והשמן מתחילים להפוך לזהב ועשן, מניחים בעדינות את הסטייקים במחבת. עבור בינוני נדיר, לבשל במשך 4 דקות בכל צד. לאחר ביצוע, להסיר את הסטייקים לצלחת, אוהל עם נייר כסף ולהניח בצד.
יוצקים את השומן העודף אבל לא לנגב או לגרד את המחבת נקי.
הנחה של החום, להוסיף 1/3 כוס קוניאק למחבת בזהירות להצית את האלכוהול עם גפרור ארוך או firestick. בעדינות לנער מחבת עד שהלהבות למות. להחזיר את המחבת לחום בינוני ולהוסיף את הקרם. מביאים את התערובת לרתיחה ולטפטף עד שהרוטב מכסה את גב כף, כ 5 עד 6 דקות.
מוסיפים את כפית הקוניאק ועונה, לפי הטעם, עם מלח.
מוסיף את הסטייקים בחזרה למחבת, כפית את הרוטב מעל, ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.