סטייק איטלקי חצוף
המתכון סטייק איטלקי שובב מוכן בערך 1 שעה ו -45 דקות והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 364 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך רוטב פסטה עגבניות, שעועית, זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו סטייק פאן חצוף, אורזו איטלקי חצוף, ו צלי איטלקי חצוף (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח ופלפל; לשפשף על שני הצדדים של בשר בקר, מתנער עודף.
חותכים בשר ל 6 חתיכות הגשה.
ב מחבת nonstick 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר; מבשלים כ 5 דקות, פונה פעם אחת, עד חום.
מניחים בשר בתבנית אפיית זכוכית 11x7 אינץ ' (2 qt).
יוצקים רוטב ספגטי על בשר בקר. מכסים בנייר כסף.
אופים על 1 שעה. לחשוף ולמקם שעועית ירוקה סביב בשר בקר. מכסים ואופים כ 30 דקות יותר או עד בשר הוא של doneness הרצוי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.