סטייק אננס מוקפץ
סטייק אננס מוקפץ יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 819 קלוריות, 82 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב חינם משרת 2 . ו 6 היה אומר שזה פגע במקום. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, חומץ יין אורז, וודקה בטעם וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסוכר החום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס קילו סוכר חום עם זיגוג חום-חמאה כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -43 דקות. זה הביא לך את כלמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף אדיר של 88%. נסו סטייק שומשום מוקפץ, מוקפץ בקר וכרוב, ו מוקפץ עוף וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד 1/3 כוס מיץ אננס שמור, חומץ יין אורז, רוטב סויה, שמן זית, וודקה וניל, ג ' ינג ' ר, סוכר חום וסוכר לבן בקערת ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה. התאימו את הסוכר לפי הטעם.
מניחים את רצועות הסטייק בשקית ניילון גדולה וניתנת לסגירה חוזרת.
יוצקים פנימה את תערובת מיץ האננס ואוטמים את השקית. סובבו את השקית בעדינות לציפוי אחיד של סטייק במרינדה. מקררים 3 עד 4 שעות.
הביאו מים לרתיחה בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את האורז ומערבבים. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 20 דקות.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת על אש בינונית.
מוציאים רצועות סטייק מהמרינדה ומניחים במחבת. מבשלים ומערבבים את רצועות הסטייק עד להשחמה וכבר לא ורודות, כ -2 דקות לכל צד.
מסירים מהאש, מכסים ושומרים על חום.
מניחים את נתחי האננס במחבת נפרדת. מבשלים על אש בינונית עד שהם רכים מעט ומחוממים, כ -4 דקות. להגשה מחלקים את האורז בין שתי קערות, מעליהם רצועות סטייק ונתחי אננס, וזורקים לזמן קצר.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה להתאים עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, ואילו סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. נחל מטנזס עמק אלכסנדר מרלו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![נחל מטנזס עמק אלכסנדר מרלו]()
נחל מטנזס עמק אלכסנדר מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף סצומה, פטל מכוסה שוקולד מריר וניחוחות פלפל אנגלי בעיקר. על החיך, זהו מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובעל גוף בינוני עם טאנינים קטיפתיים. טארט פאי דובדבנים תוצרת בית וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת הטעימה.