מתכון זה מספק 50 מנות. עם 40 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. אם 44 סנט למנה נופל בתקציב שלך, סטייק מתובל אתיופי יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן מתכון לנסות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, צלעות סלרי, חומץ יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סטייק אתיופי מתובל, מרק דלעת מתובל אתיופי, ו תבשיל עוף מתובל אתיופי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים את הסטייק עם 1 כף של תבלין berbere ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
Berbere
סטייק.
2
בינתיים, מחממים את התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
על תבנית אפייה גדולה, לזרוק את העגבניות עם שמן זית. מתבלים במלח ופלפל ואופים במשך 45 דקות, עד שהעגבניות לוהטות ומתחילות להשחים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
4
בקערה בינונית, לשלב את מיץ לימון עם 1/2 כף הנותרים של תבלין ברביר.
במחבת גדולה, להמס את החמאה. מתבלים את הסטייק במלח ופלפל ומבשלים בחום בינוני גבוה עד להשחמה עשירה, 5 דקות. להפוך את הסטייק ולבשל על חום מתון עד בינוני-נדיר, 6 דקות יותר.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות את "רבבל מרלו". מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.