סטייק בגריל וביצים עם בירה ומולסה
סטייק וביצים בגריל עם בירה ודבשה נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 53 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 828 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 65 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סטייקים, חרדל, ביצים צלויות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 82%. נסו סטייק בגריל וביצים עם בירה ומולסה, סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה, ו סטייק צלוי מולסה צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הרוטב: בסיר בינוני על חום בינוני, להמיס את החמאה.
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הטחון עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב; מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד שהרוטב מצטמצם ל -2 כוסות, כ -30 דקות.
בינתיים, מחממים גריל לגובה בינוני. מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל וממרחים בשמן. גריל במשך 3 עד 5 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
תן לנוח 10 דקות לפני חיתוך.
מגישים עם רוטב בירה-מולסה והביצים בגריל.
מניחים מחבת ברזל יצוק על הגריל; מוסיפים חמאה, שמן או טיפות בייקון. לפצח ביצים העונה לפי הטעם (Neelys להשתמש תערובת של פפריקה, סוכר ואבקת בצל, בתוספת מלח ופלפל). מבשלים עד הקצוות הם פריך אבל החלמונים עדיין נוזל, 2-3 דקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק