סטייק בגריל עם בצל ירוק
סטייק בגריל עם בצל ירוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לכי לחנות ותקני שמנת, פלפל, בצלים ירוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו סטייק בגריל ובצל ירוק, סטייק צלוי עם בצל ירוק, ו סטייק בגריל עם עגבניות וצדפות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מפזרים את הסטייק באופן שווה עם 3/8 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מפזרים בצל אדום עם 1/8 כפית מלח. בצל ירוק מעיל עם ספריי בישול.
מניחים סטייק על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 3 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות. גריל בצל אדום 5 דקות בכל צד או עד מכרז. בצל ירוק גריל 1 1/2 דקות בכל צד; לחתוך לחתיכות 3 אינץ'.
מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים קרים. מביאים לרתיחה; מבשלים 10 דקות או עד מכרז.
ניקוז. להחזיר תפוחי אדמה למחבת; להוסיף 1/4 כפית מלח, שמנת חמוצה, חלב וחמאה. מחית כדי עקביות הרצוי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.