סטייק בגריל עם טפנד
סטייק בגריל עם טפנד זה ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוזמרין, פתיתי פלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סטייק סינטה בגריל עם טפנד אספרגוס, סטייק חצאית עם טפנד זיתים ירוק, ו בלאדי מרי סטייק עם טפנד סלרי + זית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל או מחבת גריל גבוה. דופק את הזיתים, שאלוט, שום, רוזמרין, פתיתי פלפל אדום, 2 כפות שמן זית ומיץ של 1/2 לימון במעבד מזון; העונה עם מלח ופלפל.
לנקב את הסטייק בכל רחבי עם מזלג ומתבלים עם מלח ופלפל. לשפשף 1 כף גדושה תערובת זית על כל הסטייק, ולאחר מכן להפריש, על 10 דקות. בינתיים, לזרוק את תערובת הזית הנותרת עם עגבניות, פטרוזיליה, הנותרים 2 כפות שמן זית ואת המיץ של לימון 1/2 הנותרים בקערה קטנה.
גריל הסטייק עד שחום בצד אחד, כ -7 דקות. להעיף ולבשל על 7 דקות יותר עבור מדיום רייר.
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות.
חתוך לשניים; להזמין חצי עבור כריכי סטייק (מימין). חותכים דק את הסטייק שנשאר כנגד התבואה וממרח טפנד זיתים-עגבניות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו]()
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.