סטייק בגריל עם רוטב צ'ימיצ' ורי
סטייק בגריל עם רוטב צ'ימיצ' ורי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 504 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, פטרוזיליה שטוחה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: סטייק גאוצ'ו עם ארבעה עשבי תיבול Chimichurri, סטייק גאוצ'ו עם 4-הרב Chimichurri, ו סטייק בגריל ברוטב צ'ימיצ' ורי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את השום, חלפיניו וחומץ בקערה. מערבבים את הפטרוזיליה, אורגנו, ומיץ ליים.
מקציפים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מערבבים היטב ומניחים בצד בטמפרטורת החדר כדי לאפשר את הטעמים להתחתן.
להשרות את הסטייק בשמן זית במשך 30 דקות, פונה מעיל שני הצדדים.
מחממים מראש גריל פחם חיצוני או מטגן תנור גבוה.
הסר את הסטייק מן השמן ומתבל את שני הצדדים עם כמות נדיבה של מלח ופלפל; אתה צריך לראות את התיבול על הבשר. גריל את הסטייקים על החלק החם ביותר של ברביקיו במשך 4 דקות לכל צד, עד חרוך היטב.
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
חותכים את הסטייק על פני התבואה באלכסון ולאוורר את הפרוסות על מגש. כפית כמה chimichurri על הבשר ומגישים עם הרוטב שנותר ליד השולחן.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019